Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Εκπαιδευτική “εκδρομή” του Ολυμπιακού στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά

ΦΩΤΟ instagram.com/choridominguezofi
ΦΩΤΟ instagram.com/choridominguezofi

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ αποδέχθηκε την πρόσκληση του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και οι παίκτες ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, με επικεφαλής τον Μάρκο Σίλβα έφτασε στο χώρο στις 12:30. Τα μέλη της ομάδας -χωρίστηκαν σε γκρουπ Ελλήνων και ξένων- ξεναγήθηκαν από αρχαιολόγους στους χώρους του μουσείου παρουσία της επικεφαλής του μουσείου και διευθύντριας της Εφορίας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής και Νήσων, Στέλλας Χρυσουλάκη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στο χώρο μισή ώρα αργότερα και αφού ακολούθησε την ομάδα στη ξενάγηση του Μουσείου, δήλωσε: «Οι παίκτες μας το ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα και σίγουρα θα ξανά έρθουν με τα παιδιά τους. Πιστεύω ότι όλοι οι Πειραιώτες θα πρέπει να επισκεφτούν το μουσείο. Εμείς από την πλευρά μας μπορούμε να πούμε κάποιες καλές κουβέντες, ώστε να προσελκύσουμε επισκέπτες στα χρόνια που έρχονται. Επίσης καλώ όλους τους Πειραιώτες να έρθουν στο μουσείο μας, να θαυμάσουν τα ευρήματα γιατί αξίζει τον κόπο».

Μετά την ολοκλήρωση της περιήγησης στους χώρους του μουσείου, ο Γιάννης Μώραλης έδωσε στους ποδοσφαιριστές σαν αναμνηστικά κάποια έντυπα με την ιστορία του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε