Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκπέμπει “SOS” ο Μαχλάς!

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο του πρωτοδικείου άφησε ο πρόεδρος του ΟΦΗ που απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε κάθε ενδιαφερόμενο ενόψει της γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ στις 30 Δεκεμβρίου. Παράλληλα αποκάλυψε πως τα χρέη της ομάδας είναι 6,3 εκατ. ευρώ.
«Εμείς ό,τι δυνάμεις είχαμε τις δώσαμε. Δεν μπορώ κάτι παραπάνω. Περιμένουμε να δούμε όλοι αυτοί που αγαπάνε την ομάδα αν θα την στηρίξουν. Δεν μπορώ να πιέσω κανέναν να μας βοηθήσει. Έχω ψάξει και έχω κάνει επαφές. Δεν είμαι πάντως, ειλικρινά το λέω, αισιόδοξος. Ίσως πάμε πρωτοδικείο», τόνισε ο Νίκος Μαχλάς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Είμαστε μια ομάδα που δίνει λόγο σε όλους. Το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει μια φιλολογία χωρίς λόγο και πολλά που ακούμε οι ίδιοι αλλά δεν βλέπουμε. Θέλω να ενημερώσω πως είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή και είμαστε ανοικτοί σε κάθε πρόταση. Όποιος ενδιαφέρεται για το σύλλογο μπορεί να έρθει και αν τον εγκρίνει η γενική συνέλευση θα τον στηρίξουμε. Κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομα μου. Είπαμε πως όλα είναι στο φως και δεν παίζουμε κανένα παιχνίδι κανενός. Υπάρχουν άνθρωποι που ο καθένας μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Από το περασμένο Σεπτέμβριο είπαμε πως θα μείνουμε για ένα μήνα και κανένας δεν δεσμεύτηκε πως μπορεί να λύσει τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Εγώ προσωπικά είπα πως δεν θα τη παρατήσω και ξέρετε πως οι περισσότερες ευθύνες βαραίνουν εμένα προσωπικά. Υπάρχουν τρόποι που μπορεί να βοηθήσει κάποιος την ομάδα. Είπα ότι δεν θα παρατήσω την ομάδα στα δύσκολα παρά τα προβλήματά της. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Δεν θα της στερήσουμε το μέλλον για κανένα προσωπικό ‘εγώ’».

Όσο για την επόμενη μέρα στο σύλλογο, ανέφερε: «Εύχομαι να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους και να προχωρήσουν την ομάδα εκεί που θα σταματήσουμε εμείς. Οι εκλογές στις 30 Δεκεμβρίου φέρνουν την παραίτηση της διοίκησης λίγες μέρες πριν. Ενδιαφέρονται άνθρωποι θεωρητικά αλλά πρέπει να το δούμε στην πράξη. Ελπίζουμε να γίνουν όλα για το καλό της ομάδας. Ήμασταν και ήμασταν ενωμένοι στην διοίκηση. Μας στηρίζει ο κόσμος. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες. Όποιος ενδιαφέρεται… κοντός ψαλμός αλληλούια. Είμαστε ανοικτοί σε κάθε ενδιαφερόμενο».

Για τα χρέη της ομάδας, ανέφερε: «Είναι 6.300.000 ευρώ. Άμεσα πρέπει να εξοφληθούν 1,5-2 εκατ. ευρώ. Έχουμε κλείσει 13 προσφυγές κι αυτό μας τιμάει ως διοίκηση. Έχουμε βάλει το λιθαράκι για να υπάρξει μέλλον. Κοσμούμε το πρωτάθλημα. Θέλω να δω τον ΟΦΗ να ξεφεύγει από την μιζέρια. Δεν διαπραγματευόμαστε αυτό που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια. Ακούγονται πολλά και όλα θα πρέπει να είναι στο φως. Αν μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω. Αγαπάω τον ΟΦΗ και θα τον βοηθάω πάντα όπως μπορώ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε