Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εκπλήξεις Ντελ Μπόσκε στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας

Εκπλήξεις Ντελ Μπόσκε στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας

Ο εκλέκτορας των “φούριος ρόχας” άφησε εκτός αποστολής για το Μουντιάλ τους Νεγκρέδο, Σένα, Καθόρλα και Γκουίθα, ενώ πήρε για πρώτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση τον Βαλντές και τον Πέδρο.

Δεν έλειπαν οι εκπλήξεις από την ανακοίνωση της τελικής 23άδας των Ισπανών που θα πάνε στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Αποκλείστηκαν βασικοί συντελεστές της επιτυχίας του 2008 όπως ο Σένα και ο Καθόρλα, ενώ εκτός έμειναν και Νεγκρέδο, Γκουίθα, Ντε Χέα, Ντιέγκο Λόπεζ και Αθπιλικουέτα.

 
Αντίθετα με το εθνόσημο στο στήθος για πρώτη φορά θα πάνε σε μεγάλη διοργάνωση οι Βίκτορ Βαλντές και Πέδρο Ροντρίγκεθ της Μπαρτσελόνα. Επίσης παρά τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν κλήθηκαν οι Σεσκ Φάμπρεγκας και Φερνάντο Τόρες, οι οποίοι ενδέχεται να απουσιάσουν από το πρώτο ματς με την Ελβετία στις 16 Ιουνίου.
 
Αναλυτικά η 23άδα της Ισπανίας:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ικερ Κασίγιας (Ρεάλ Μαδρίτης), Χοσέ Μανουέλ Ρέινα (Λίβερπουλ), Βίκτορ Βαλντές (Μπαρτσελόνα)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Ραούλ Αλμπιόλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλβάρο Αρμπελόα (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζοάν Καπντεβίλα (Βιγιαρεάλ), Κάρλος Μαρτσένα (Βαλένθια), Γκεράρντ Πικέ (Μπαρτσελόνα), Κάρλες Πουγιόλ (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης)
ΜΕΣΟΙ: Τσάμπι Αλόνσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Σέρχι Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Τσεσκ Φάμπρεγας (Αρσεναλ), Αντρές Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Τσάβι Μαρτίνεθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Νταβίντ Σίλβα (Βαλένθια), Τσάβι Ερνάντεθ (Μπαρτσελόνα)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Χεσούς Νάβας (Σεβίλη), Χουάν Μανουέλ Μάτα (Βαλένθια), Πέδρο Ροντρίγκεζ (Μπαρτσελόνα), Φερνάντο Γιορέντε (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Φερνάντο Τόρες (Λίβερπουλ), Νταβίντ Βίγια (Βαλένθια)
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε