Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

“Εξαιρετικό ρόστερ – Σπουδαίες μεταγραφές”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Κωνσταντόπουλος παρουσίασε τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και έθεσε τους στόχους της νέας σεζόν.

“Πρόκειται για σπουδαίους παίκτες. Είμαστε βέβαιοι πως θα στηρίξουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Έχουμε στόχους ποιοτικούς. Θέλω να καλωσορίσω τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Πρόκειται για τους Γκοβου, Φερνάντες, Ιωαννίδη και για τον Μπουμσονγκ. Και οι τέσσερις έρχονται να προστεθούν στο εξαιρετικό ρόστερ που υπάρχει, ενώ ο Νίκος Νιόπλιας κάνει σπουδαία δουλειά. Έρχονται σε έναν σύλλογο που έχει προσφέρει πολλά. Τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνία. Ο Παναθηναϊκός έχει πρωτοπορήσει διαχρονικά. Θέλουμε λοιπόν να συνεχίσουν την ιστορία του Παναθηναϊκού όλοι μαζί. Τον Παναθηναϊκό τον αγαπάει ιδιαίτερα η κοινωνία”, δήλωσε ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Οι δηλώσεις των νέων

Σίντνεϊ Γκοβού: “Είμαι πανευτυχής που είμαι στον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσω την ευτυχή πορεία μου. Είχα μιλήσει με τον Σισέ και είχα ακούσει εξαιρετικά λόγια. Φτάνοντας εδώ έχω εκπλαγεί ευχάριστα. Περίμενα ένα μεγάλο κλαμπ αλλά ήρθα σε ένα πολύ μεγαλύτερο κλαμπ όπως διαπιστώνω. Έχβ συμμετασχεί σε πολλούς αγώνες και με την εμπειρία μου θα μπορέσω να προσφέρω πολλά πράγματα στον Παναθηναϊκό”.

Ντάνιελ Φερνάντες: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Να δίνω ότι μπορώ. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να υποσχεθείς. Με την δουλειά, είμαστε καλοί επαγγελματίες και μπορείς να πάρεις τίτλους. Θα ήθελα πολύ να είμαι στην φιέστα φέτος, όπως οι άλλοι παίκτες πέρυσι. Για να πετύχεις πρέπει να θυσιάσεις πράγματα και να δουλέψεις σκληρά”.

Γιώργος Ιωαννίδης: “Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να είμαι εδώ. Εύχομαι επιτυχίες, όπως πέρυσι, υγεία και να πάρουμε πάλι το νταμπλ. Είναι σημαντικό το ότι με πιστεύει ο προπονητής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα με βάλει να παίξω. Πρέπει να του δείξω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και εύχομαι γρήγορα να το αποδείξω. Δεν είμαι πολύ πίσω. Όλοι είμαστε έτοιμοι για να αγωνιστούμε στην ενδεκάδα. Το θεωρώ για τον εαυτό μου, ότι ανά πάσα στιγμή μπορώ να είμαι στην ενδεκάδα.

Από κει και πέρα, είναι πολύ σημαντικό, μπορείς να μάθεις πολλά μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό έχοντας στην ομάδα παίκτες όπως ο Σισέ, ο Γκοβού, ο Ζιλμπέρτο, ο Μπουμσόνγκ”.

Αλέν Μπουμσόνγκ: “ Είμαι πανευτυχής. Είδα το βίντεο, αυτή την περίφημη φιέστα. Εύχομαι στα τρία χρόνια του συμβολαίου μου να πάρω μέρος σε φιέστα σαν και την περυσινή. Διάλεξα το κλαμπ γιατί πέρα από ποδοσφαιριστές είμαστε και άνθρωποι. Ο πρώτος λόγος που διάλεξα Παναθηναϊκό είναι ότι η διοίκηση μου έδειξε το ενδιαφέρον και την αγωνία να με φέρουν. Ο δεύτερος λόγος είναι οι υπόλοιποι Γάλλοι που μου είπαν καλά πράγματα και είχα ενδιαφέρον να είμαι εδώ. Μια ομάδα είναι για να κερδίζει τίτλους και θα κάνω ότι μπορώ για αυτό.

Πλέον σε τρεις μέρες έχουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη και είμαι έτοιμος. Η παρουσία των υπολοίπων Γάλλων με βοήθησε πολύ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε