Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξαιρετικός ο Παναιτωλικός, “πήρε” τον προβληματικό Ατρόμητο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Άνετη νίκη! Ο Παναιτωλικός ήταν φανερά καλύτερος του Ατρόμητου, τον οποίο και νίκησε.. πανεύκολα με 2-0. Ο Γκορμπούνοφ κράτησε το δείκτη του σκορ χαμηλά, με τις επεμβάσεις του. Ανύπαρκοι οι Περιστεριώτες στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός μπήκε με το… πόδι στο γκάζι και εκμεταλλεύθηκε την “κοιμισμένη” εκκίνηση του Ατρόμητου και την πολύ καλή παρουσία των Κλέσιο και Ρόσα, φτάνοντας στο 1-0 στο 12′, με την κοντινή κεφαλιά του Μαρκόφσκι. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στο 20λεπτο σε άλλα τρία γκολ, αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν εκπληκτικό Γκορμπιούνοφ. Ο Πορτιέρε των Περιστεριωτών σημείωσε σημαντικές αποκρούσεις, με κυριότερη αυτή του 5, όταν με τα ακροδάχτυλα έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν για ένα ακόμα παιχνίδι δυσκολία στην κυκλοφορία της μπάλας, επιτρέποντας έτσι στους Αγρινιώτες να έχουν την κατοχή και να μην δέχονται ευκαιρίες. Σε ολόκληρο το 45λεπτο οι Περιστεριώτες είχαν μόνο ένα σουτ με τον Πλατέλλα (44)΄, το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Κυριακίδης. Το ημίχρονο πάντως ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Χάβου να “αγγίζει” το 2-0 και τον Μαρκόφσκι να σουτάρει μόλις άουτ μέσα απ’ την μικρή περιοχή.

Η πρώτη σημαντική στιγμή για τον Ατρόμητο ήρθε με την έναρξη της επανάληψης (51′) με τον Κυριακίδη να μην μπορεί να μπλοκάρει την μπάλα, τον Τόνσο να την “τσιμπάει” και να την στέλνει λίγο πάνω απ’ την εστία. Τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους.. ανήκαν στους φιλοξενούμενους, αλλά η συνέχεια ήταν υπέρ του Παναιτωλικού.

Με τον Ρόσα να “χαρίζει” πολύ όμορφες στιγμές με τις ντρίπλες του, οι Αγρινιώτες πήραν το… πάνω χέρι και πλησίασαν και πάλι στο γκολ. Στο 62′ ο Γκορμπούνοφ έκανε -ακόμα μια- επέμβαση στην κοντινή κεφαλιά του Μύγα, ενώ δυο λεπτά αργότερα ο μακρινό του σουτ του παίκτη των γηπεδούχων βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Ατρόμητου. Τελικά, η… παράσταση της ομάδας του Χάβου ολοκληρώθηκε με το 2-0 του Μουνιός στο 76′. άξιο αναφοράς, πως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε στο 80′ το ντεμπούτο του με τους γηπεδούχους…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε