Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Έξαλλος με Νίνη ο Νιόπλιας – “Να μην πω καμιά βαριά κουβέντα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Με πολλά νεύρα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Νιόπλιας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ο Παναθηναϊκός το προβάδισμα και την αποβολή του Νίνη.

“Μετά το δεύτερο γκολ είχαμε τον έλεγχο, αλλά στο τέλος πάλι συνέβη κάτι που δεν επιτρέπεται για την ομάδα μας. Δεχτήκαμε γκολ με τρόπο που δεν πρέπει, τελειώσαμε με δέκα παίκτες και καταφέραμε να χάσουμε ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή. Να μην πω καμιά βαριά κουβέντα… Αν θέλει ένα πεντάλεπτο μόνοι μας θα βάλουμε και δεύτερο!” , είπε ο Νιόπλιας πολύ γλαφυρά για την αποβολή του Νίνη και το γκολ που πέτυχε στο 92’ Πανιώνιος,
 
Σε ερώτηση γιατί συνέβη αυτό το λάθος με το γρήγορο παίξιμο στο φάουλ, απάντησε πως: “Χρειάζεται να λειτουργεί το μυαλό, έχεις κουρασμένα πόδια εκείνη την ώρα, αλλά είμαστε έμπειρη ομάδα. Δεν δικαιολογείται, γιατί δεν μας έβαλαν στο τέρμα, ούτε έκαναν ευκαιρίες”. 

Ο τεχνικός των “πρασίνων” όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθεαυτό είπε: “Κερδίσαμε δίκαια, πετύχαμε δύο γκολ και εκεί που πετύχαμε τα τέρματα άνοιξε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να βάλουμε και τρίτο. Στην αρχή είναι η αλήθεια πως δυσκολευτήκαμε, γιατί είχαμε ένα καλό αντίπαλο και γιατί εμείς προερχόμασταν από κακά αποτελέσματα που είχαν φέρει σε κακή διάθεση την ομάδα», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι που ακολουθεί για το Champions League με την Κοπεγχάγη: Εχουμε ένα παιχνίδι σε τρεις ημέρες σημαντικό για εμάς. Μπορούσαμε να δώσουμε και μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά δεν πιεστήκαμε. Πιστεύω πως αυτή η νίκη σιγά σιγά θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι γιατί έχουμε τις δυνατότητες να το κάνουμε και να φέρουμε τα αποτελέσματα τα περσινά”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε