Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Έξαλλος με τους διαιτητές ο Ζούρος:Η Νιγηρία έπαιζε ξύλο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός φανερά ενοχλημένος από τα συρίγματα των διαιτητών, όχι μόνο στην τελευταία φάση με τον Σπανούλη, αλλά και απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Εθνικής μίλησε για ξεκάθαρη αδικία.

“Είμαστε απογοητευμένοι, γιατί αξίζαμε και έπρεπε να έχουμε περάσει εμείς στους τέσσερις. Αυτό που έχει παιχθεί σήμερα δεν είναι μπάσκετ, είναι κατς. Έχω δει 10 φορές την τελευταία φάση και έχει φάουλ… Ένα λάθος σφύριγμα καθόρισε ποιος πέρασε στην επόμενη φάση και είναι άδικο να περνάει η ομάδα που ευνοήθηκε από αυτή την απόφαση. Αλλά δεν είναι μόνο η τελευταία φάση.

Σε όλο το παιχνίδι η μία ομάδα έπαιζε μπάσκετ και η άλλη έπαιζε ξύλο. Σε κάθε δικό μας πικ εντ ρολ γινόταν φάουλ και δεν σφύριξαν ποτέ. Στη δική μας πλευρά, ακόμη και το κοίταγμα χρεωνόταν με φάουλ. Σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά δεν περιμέναμε ποτέ τόσο κακή διαιτησία. Οποιοσδήποτε έχει αντίρρηση γι’ αυτά που λέω, μπορεί να δει μαζί μου το βίντεο. Κάναμε κι εμείς λάθη, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πολλές βολές, αλλά αν η διαιτησία ήταν στοιχειωδώς καλή θα είχαμε νικήσει και με διαφορά. Εγώ είχα προετοιμάσει την ομάδα μου να παίξουμε μπάσκετ για να πάρουμε την πρόκριση. Σήμερα δεν παίχθηκε μπάσκετ. Οι παίκτες μου ήταν διαρκώς εκνευρισμένοι με αυτά που γίνονταν και παίχθηκε ένα άλλο άθλημα”, τόνισε φανερά εκνευρισμένος ο Ηλίας Ζούρος.

Η…σφαλιάρα της χρονιάς – Εκτός Ολυμπιακών Αγωνών η Εθνική μπάσκετ

Ξεμπέρδεψαν εύκολα οι Ρώσοι

“Χρυσάφι” για Καϊμακόγλου δίνει η Ούνιξ

Κλήρωση…παλούκι για τους “αιώνιους” στην Ευρωλίγκα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε