Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Έξαλλος ο Αντωνιάδης με Αλαφούζο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

O Αντώνης Αντωνιάδης εμφανίζεται ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του Γιάννη Αλαφούζου προς το πρόσωπό του και την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αφορμή στάθηκαν οι αιχμές που άφησε με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον “ψηλό”, σχετικά με δηλώσεις που έκανε ο τελευταίος, περί γνησιότητας της επιταγής που παρουσίασε ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ.

Ο Αντωνιάδης κατηγορεί τον Αλαφούζο για εσωστρέφεια, δημιουργία εντυπώσεων και κατ’ επέκταση δημιουργία νέων προβλημάτων!

Η οργή του έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αμφισβητεί ανοιχτά της προθέσεις του, με αφορμή την αιχμή που υπάρχει στην ανακοίνωση προς τον ίδιο (σ.σ. “ερωτήματα που θα προκύψουν για τη στάση του”).

Παράλληλα, περίμενε να επικοινωνήσει μαζί του ώστε να του ζητήσει διευκρινίσεις και όχι να υπάρχει… διαμάχη μέσω ανακοινώσεων, αφού πιστεύει πως τέτοιου είδους διαφωνίες μπορούν να κάνουν -μόνο- κακό στον σύλλογο.

Το απόγευμα της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη η έκτακτη γενική συνέλευση της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας” στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα που προέκυψε μεταξύ Αλαφούζου και Αντωνιάδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε