Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έξαλλος ο Φάμπρι με τους παίκτες:Δεν θα με ξεφτιλίσετε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Φάμπρι δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του μετά τη νέα ισοπαλία του Παναθηναϊκού και τα… έχωσε στους παίκτες λέγοντάς τους ότι αν δεν αλλάξουν άμεσα θα φύγει από την ομάδα.

Οι πληροφορίες για τον Ισπανό τεχνικό έκαναν λόγο για οξύθυμο προπονητή που χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις όταν είναι εκνευρισμένος.

Δεν χρειάστηκε να περάσει πολύς καιρός για να αποδειχθούν τα παραπάνω. Μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό, απευθυνόμενος στους παίκτες τους είπε:

«Αυτό που κάνατε σήμερα, είναι ντροπή. Δεν είναι αντίδραση μεγάλης ομάδας αυτή. Πως παίξατε έτσι μετά το γκολ; Δείξατε ότι είστε μικροί παίκτες, ότι δεν έχετε τα φόντα να παίξετε στον Παναθηναϊκό. Σας αρέσει κάθε φορά να συμβαίνει το ίδιο; Δεν σας ενοχλεί; Δεν έχετε λίγο εγωισμό;

Υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει στο τελευταίο τέταρτο και μπλοκάρουμε; Δεν είναι δυνατόν από το ένα λεπτό στο άλλο. Δεν μπορώ να σας καταλάβω.

Είστε ανίκανοι; Πείτε μου, είστε ανίκανοι; Δεν πρόκειται να σας αφήσω να με ξεφτιλίσετε. Δεν θα με διώξετε εσείς. Αν δεν αλλάξετε, θα φύγω μόνος μου.

Φάμπρι κατά παικτών για την ισοπαλία

Τιμωρός ο Παπαδόπουλος – Πράσινη… αρρώστια στο ΟΑΚΑ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε