Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Έξαλλος ο Ίβκοβιτς

Eκνευρισμένος θα είναι για πολύ καιρό ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ΦΩΤΟ REUTERS

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας είδε το ερασιτεχνικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η αδικία εις βάρος της ομάδας του και ζητά εξηγήσεις.

“Το βίντεο μιλάει από μόνο του. Και το ωραίο είναι ότι ο ένας διαιτητής του αγώνα (σ. ο Πορτορικανός Καριόν) ορίστηκε την επομένη να σφυρίξει και το παιχνίδι της Αργεντινής με την Ισπανία. Ως επιβράβευση μάλλον”, είπε αρχικά ο “Σοφός”

Σκάνδαλο στην Τουρκία – Στον τελικό έπρεπε να ήταν οι Σέρβοι

Ο Ντούντα εξαγριώθηκε όταν είδε το ερασιτεχνικό βίντεο με την επίμαχη τελευταία φάση του ημιτελικού του Μουντομπασκετ, με την Τουρκία και ανέλαβε δράση:

“Η FIBA παραμένει σιωπηλή και κανείς δεν έχει μπει στον κόπο να μας δώσει μια απάντηση ή να απολογηθεί για ό,τι έγινε. Νομίζω ότι οι κύριοι Κοτλέμπα και Μπάουμαν θα είχαν περισσότερους λόγους να το κάνουν ειδικά από την στιγμή που καθόντουσαν ακριβώς πίσω από το σημείο που ο Τουντσερί πάτησε γραμμή. Αν είχαν την ευθιξία, θα υπέβαλαν την παραίτησή τους. Μίλησα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας μας, τον Κάπισιτς και τον γενικό γραμματέα Γκαβρίλοβιτς και απαίτησα να διαμαρτυρηθούν γραπτώς και να στείλουν το σχετικό βίντεο στον πρόεδρο της FIBA, Ιβάν Μαϊνινί. Πιστεύω αύριο κιόλας θα το κάνουν…”, κατέληξε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε