Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Έξαλλος ο Μαρινάκης – Τέλος και ο Ντιόγκο!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό – σοκ από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Μετά το Λίνεν παρελθόν θα αποτελέσει και ο Ντιόγκο. «Να μην γυρίσουν πίσω», φέρεται να είπε ο Μαρινάκης. Η επίσημη θέση της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πάνω στα νεύρα του ζήτησε από τον Γιάννη Μώραλη, με τον οποίο είχε τηλεφωνική επικοινωνία, να μείνουν οι Έβλαντ Λίνεν και Ντιιόγκο στο Ισραήλ! Κάτι τέτοιο φυσικά δεν μπορούσε να γίνει (υπάρχουν συμβόλαια) αλλά το σίγουρο είναι πως τόσο ο Γερμανός όσο και ο Βραζιλιάνος αποτελούν… ιστορία για τον Ολυμπιακό.
Ο Ντιόγκο έχει εξοργίσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο για την απαράδεκτη ενέργειά του στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς, όσο και για την αγωνιστική του παρουσία και αναμένεται να «τελειώσει», μαζί με τον Έβαλντ Λίνεν και τον 23χρονο είτε με κανονική μεταγραφή, είτε ως δανεικός, είτε ακόμα και με διακοπή συμβολαίου.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Το μήνυμα εστάλη”

Ο Γιάννης Μώραλης μετέφερε από το Τελ Αβίβ την επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον ντροπιαστικό ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Αποκλειστήκαμε από υποδεέστερη ομάδα. Το μήνυμα εστάλη προς όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θεωρούμε τον αποκλεισμό κάτι άσχημο για εμάς γιατί θέλαμε πολύ τη συμμετοχή μας στους ομίλους. Η διοίκηση είναι έντονα προβληματισμένη και σκοπεύει να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις για την υλοποίηση των στόχων, που είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Είναι αυτονόητο ότι η απαράδεκτη ενέργεια του Ντιόγκο θα τιμωρτηθεί ανάλογα. Υπάρχει έντονος προβληματισμός και για τη διαιτησία. Η κακή απόδοση από την πλευράς μας, δεν σημαίνει ότι έπρεπε να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση από τη διαιτησία. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση την Παρασκευή (6/8) με τον κ. Λίνεν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε