Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Έξαλλος ο Μαρινάκης με τη διαιτησία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού στηρίζει απόλυτα τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ρίχνει την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του από τον Ηρακλή στη διαιτησία του Σταθόπουλου. Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι.

Παίρνει τον Πλεσίς και τον δίνει δανεικό στον Πανσερραϊκό

Κύριο υπαίτιο της όλης κατάστασης θεωρεί ο Μαρινάκης τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφακλή Πιλάβιο και γι’ αυτό θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε η ομάδα του να έχει ισόνομη αντιμετώπιση.

Στο ματς της Θεσσαλονίκης, η γκρίνια των ερυθρόλευκων επικεντρώνεται σε δύο περιπτώσεις πέναλτι. Η μία είναι σε μαρκάρισμα πάνω στον Ιμπαγάσα πριν την απίστευτη ευκαιρία του Μήτρογλου και η άλλη 2 λεπτά αργότερα όταν ο Φετφατζίδης βρέθηκε στο χορτάρι από παρέμβαση του Λίμα.

Οι δύο αυτές φάσεις πάντως δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για τον Ολυμπιακό (ασχέτως αν είναι ή όχι πέναλτι) ο οποίος δεν κατάφερε να τελειώσει ένα ματς που φαινόταν δικό του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Μώραλης μίλησε για κακή διαιτησία ενω αυτό που προκύπτει δύο ημέρες μετά είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να επιληφθεί της καταστάσεως.

Όσον αφορά στον Βαλβέρδε, ο Ισπανός απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ο οποίος θέλει να αφήσει τον προπονητή να κάνει τη δουλειά. του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε