Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Έξαλλος ο Θ. Γιαννακόπουλος: Γράφω… τα όσα λέει η Μπιρμπίλη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό του… “τυφώνα”. Με σκληρή τοποθέτηση επιτέθηκε στην Πολιτεία για το θέμα του γηπέδου ενώ δεν ξέχασε και τον Γιάννη Γρανίτσα.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο περιθώριο της συνεδρίασης του Ερασιτέχνη τα έβαλε με όλους για την καθυστέρηση στη δημιουργία γηπέδου για τον μεγαλύτερο, όπως τον χαρακτήρισε, σύλλογο της Ελλάδας.

Από τα… πυρά του δεν ξέφυγε η Τίνα Μπιρμπίλη, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στον Γιάννη Γρανίτσα (για το γκρέμισμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια).

“Είμαι εδώ γιατί δεν πρέπει να απεμποληθούν δικαιώματα του Παναθηναϊκού. Ήθελα να τους πω τι γίνεται με το γήπεδο γιατί εγώ είχα ασχοληθεί τρία χρόνια. Πρέπει η Πολιτεία να καταλάβει ότι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας δεν είναι δυνατόν να είναι άστεγος. Έχουν πει ότι θα βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό αλλά δεν έχει γίνει τίποτα.
 
Η νέα κυβέρνηση συζητά πάλι για το γήπεδο. Εγώ είπα στο συμβούλιο τα τρία κομβικά σημεία. Πρώτον εκείνα που υπογράψαμε εκείνα να γίνουν. Να μην απεμποληθούν τα δικαιώματα της ομάδας. Δεν μπορεί η Πολιτεία να πάρει την Λεωφόρο πριν γίνει το γήπεδο. Δεν πρόκειται να βρεθεί ένας… Γρανίτσας για τον Παναθηναϊκό. Τέλος και τελείωσε. Δεν νομίζω να βρεθεί επίορκος Παναθηναϊκός που να συμφωνήσει σε άλλα από αυτά που έχουμε υπογράψει. Θα γίνει η διαβούλευση στην Βουλή την επόμενη Τρίτη και εγώ ήρθα να βοηθήσω.
 
Τα λεφτά έχει υποχρέωση να τα βρει η Πολιτεία. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος. Έχουνε υποχρέωση. Αυτά που λέει η κυρία Μπιρμπίλη εγώ τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια. Η Πολιτεία πρέπει να έχει μια συνέχεια. Τέρμα και τελείωσε. Δεν νομίζω να βρεθεί κανείς επίορκος που να δώσει το γήπεδο της Λεωφόρου πριν πάρουμε. Να το γκρεμίσουμε το γήπεδο; Σαν τον Γρανίτσα;
 
Από κει και πέρα, όλοι οι Παναθηναϊκοί πρέπει να ενωθούν. Να συνταχθούν στον Ερασιτέχνη. Δεν γίνεται να μην βοηθάει κανένας. Δεν είδαμε την παραμικρή βοήθεια. Άκουγα από όλους να ανοίξουν τις πόρτες. Αυτό το τροπάρι. Άλλα μιλούσαν για χιλιάδες και στο τέλος ήρθαν μερικές δεκάδες. Ούτε καν εκατοντάδες.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε