Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έξαλλος ο Θεοδωρίδης: Πίκραναν 35.000 κόσμο, θέλουν και δηλώσεις;

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού τα είχε με τους παίκτες της ομάδας, τόσο για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, όσο και για το γεγονός πως στενοχώρησαν τους σχεδόν 35.000 “ερυθρόλευκους” οπαδούς που κατέκλυσαν το Φαληρικό γήπεδο για να γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Βαλβέρδε: Αναλαμβάνω την ευθύνη

“Πίκραναν 35.000 κόσμο, θέλουν και δηλώσεις;”, τόνισε εκνευρισμένος ο Σάββας Θεοδωρίδης και απαγόρευσε στους ποδοσφαιριστές να μιλήσουν σε οποιοδήποτε μέσο του Τύπου.

Δηλώσεις έγιναν υποχρεωτικά μόνο στο συνδρομητικό κανάλι.

Απ΄ την μεριά του, ο τεχνικός της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά και με διάθεση να δικαιολογήσει τους παίκτες του

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στάθηκε στο γεγονός πως οι Πειραιώτες έχουν πάρει ήδη το πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μην έχουν ιδιαίτερο ζήλο για την αναμέτρηση, ανέλαβε και την ευθύνη της ήττας, ενώ απέφυγε να απαντήσει σχετικά με την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

«Το παιχνίδι ήταν απρόσμενο, όπως και το αποτέλεσμα. Δεν περιμέναμε μία τόσο… χλιαρή εμφάνιση. Σε καμία περίπτωση, δεν περιμέναμε να χάσουμε. Η αλήθεια είναι πως είχαμε τις ευκαιρίες για ένα τέρμα, αλλά δεν είχαμε τη φρεσκάδα απέναντι στην αντίπαλη εστία. Ο χρόνος περνούσε και το πληρώσαμε, καθώς δεχθήκαμε το γκολ. Τα λεπτά κυλούσαν και εμείς χάναμε τη φρεσκάδα μας. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και συνέβη αυτό το απρόσμενο γεγονός. Δεν περιμέναμε να χάσουμε αυτό το ματς. Είναι το χειρότερο φετινό παιχνίδι στην έδρα μας. Όταν χάνεις και ειδικότερα όταν χάνεις το τελευταίο ματς της σεζόν στην έδρα σου, έχεις πάρει λανθασμένες αποφάσεις. Έχω ευθύνη για τη σημερινή ήττα.

Χωρίς καμία αμφιβολία, θα ήμασταν καλύτεροι σήμερα αν δεν είχε κριθεί ο τίτλος. Κατακτήσαμε το Πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα και μεσοβδόμαδα εξασφαλίσαμε την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Αισθανόμασταν πως τα έχουμε κάνει όλα πολύ καλά, έχοντας πολλές επιτυχίες σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν δύσκολο για εμάς, όπως αποδείχθηκε, να διαχειριστούμε την κατάσταση. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης στο ματς. Αν βγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με την ένταση που πρέπει, δεν υπάρχει ομάδα στην Ελλάδα να μπορεί να μας βλάψει.

Σήμερα, κάναμε τις ευκαιρίες που έπρεπε και ο αγώνας κρίθηκε με μία μακρινή μπαλιά της αντίπαλης ομάδας, όπου η Κέρκυρα κατάφερε να σκοράρει. Aν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεν θα συνέβαινε αυτό. Το να διατηρήσει μία ομάδα την ένταση και τη συγκέντρωση σε όλα τα ματς, όπως καταφέραμε εμείς σε μεγάλο διάστημα, είναι δύσκολο. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Από τη μία πλευρά, αυτή η ήττα με πόνεσε πολύ. Από την άλλη, όμως, χαίρομαι γιατί αυτή η ήττα θα μας κάνει καλό όσον αφορά τον τελικό Κυπέλλου. Αν πάμε σε αυτό το ματς με τη λογική ότι είμαστε οι καλύτεροι του κόσμου, θα χάσουμε το Κύπελλο»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε