Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έξαλλος ο Χάμιλτον: Με τιμωρούν ίσως επειδή είμαι μαύρος!

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren πρωταγωνίστησε σε ουκ ολίγα ατυχήματα και τιμωρήθηκε με ποινή διέλευσης από τα πιτ για την επαφή του με τον Μάσα. Μετά το τέλος του αγώνα ερωτηθείς για την τιμωρία του δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

“Πρίγκηπας” ο Φέτελ – Απίστευτος αγώνας στο Μονακό

Μιλώντας στο BBC κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση: “Γιατί είναι τόσο αυστηροί οι αγωνοδίκες μαζί σου;” Η απάντηση αφοπλιστική: Δεν ξέρω, ίσως επειδή είμαι μαύρος…

Ο Βρετανός στους πρώτους γύρους έκανε ίσως το εντυπωσιακότερο προσπέρασμα στην καριέρα του. Πέρασε απαιτητικά τον Σουμάχερ στην πρώτη στροφή της πίστας σε σημείο που καλά καλά δεν χωράνε 2 μονοθέσια.

Λίγο αργότερα έδωσε μάχη με τον Μάσα. Το παράκανε στη στροφή του ξενοδοχείου, στην πιο αργή στροφή του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στον Βραζιλιάνο και να καταστρέψει τον αγώνα του. Οι αγωνοδίκες τον τιμώρησαν με ποινή διέλευσης από το πιτ λέιν.

Πάντως δεν σταμάτησε εκεί αφού είχε κι άλλη επαφή με τον Παστόρ Μαλντονάτο. Οι αγωνοδίκες μετά το τέλος του αγώνα επέβαλαν ποινή 20 δευτερολέπτων στον Χάμιλτον, κάτι που όμως δεν επηρεάζει τη θέση του αφού ήταν 1 γύρο μπροστά από τον 7ο Άντριαν Σούτιλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε