Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εξαντλήθηκαν τα… εμπόδια – Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Φουρτάδο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Από… σαράντα κύματα η μεταγραφή του Φουρτάδο στην ΑΕΚ. Φαίνεται πως τελικά βρέθηκε λύση ανάμεσα στην Ένωση, την Παναχαϊκή και τον ποδοσφαιριστή και αυτή την ώρα ο Φουρτάδο είναι μία ανάσα από το να υπογράψει με τον δικέφαλο.

Την Τετάρτη το μεσημέρι η μεταγραφή του παίκτη έδειχνε να -ξανά- χαλάει, καθώς στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι παρουσία του Ανδρέα Δημητρέλου, του Βασίλη Τσιάρτα, του Αλέξη Κούγια, αλλά και του εκπροσώπου του παίκτη προέκυψε νέο εμπόδιο.

Αυτό αφορούσε την αξίωση του προέδρου των Αχαιών να επιστρέψει ο 29χρονος επιθετικός 13.000 ευρώ, κάτι που δεν το δέχτηκε η πλευρά του παίκτη

Ο Φουρτάδο είχε συμφωνησεί να μετακινηθεί στην ΑΕΚ έναντι 40.000 ευρώ (ενώ το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή ήταν 60.000 ευρώ), αλλά δεν δέχτηκε να πληρώσει 13.000 ευρώ και ουσιαστικά να παίξει στην Ένωση με μόλις 27.000 ευρώ για την προσεχή περίοδο.

Τα πάντα άλλαξαν λίγο αργότερα. Μετά από την αποχώρηση του Δημητρέλου από το γραφείο του Κούγια, έγινε ένα τηλεφώνημα του Βασίλη Τσιάρτα στον πρόεδρο της Παναχαϊκής. Ο τεχνικός σύμβουλος της Ένωσης έπεισε τον Αλέξη Κούγια να «κάνει πίσω» και να αφήσει να προχωρήσουν οι εξελίξεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αμέσως μετά ο Τσιάρτας τηλεφώνησε στον Δημητρέλο, για να κατευθυνθεί και πάλι στο γραφείο του γνωστού ποινικολόγου για να «κλείσει» η μεταγραφή και έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε