Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Εξάρα” η Ρεάλ! Ντεμπούτο με γκολ ο υιός Ζιντάν [vid]

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ιστορικό χαρακτήρα απέκτησε η -κατά τα άλλα αδιάφορη- ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτς με την Κουλουράλ Λεονέσα για τη φάση των “64” του Copa Del Rey.

Το 7-1 του πρώτου αγώνα έδωσε τη δυνατότητα στον Ζινεντίν Ζιντάν να δοκιμάσει νέους παίκτες στη ρεβάνς του “Μπερναμπέου” και ένας από αυτούς ήταν ο γιος του!

Ο Εντσο Φερνάντεθ πραγματοποίησε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ ως αλλαγή στο ημίχρονο και στο 63΄ πέτυχε με εξαιρετικό γυριστό σουτ το τέταρτο γκολ της ομάδας του, που επικράτησε εύκολα 6-1.

Γεννημένος τον Μάρτιο του 1995, όταν ο πατέρας του αγωνιζόταν ακόμα στη Μπορντό, ο Εντσο είναι ο μεγαλύτερος από τους τέσσερις γιους του Ζινεντίν και της Βερονίκ. Επέλεξε ως ποδοσφαιριστής να χρησιμοποιεί το επώνυμο της μητέρας του, καθώς δεν ήθελε να κουβαλάει το… ασήκωτο του πατέρα του και πάνω απ΄όλα επιθυμούσε να αποφύγει τις συγκρίσεις. Δύσκολα θα τα καταφέρει, ειδικά εάν το σημερινό ντεμπούτο του σηματοδοτήσει λαμπρό μέλλον στη Ρεάλ!

Ο Μαριάνο επιβεβαίωσε πως είναι… γκολτζής, σημειώνοντας χατ-τρικ, ενώ ο Χάμες έβαλε το… λιθαράκι του, βάζοντας το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε