Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Έξι συλλήψεις παικτών στην Αγγλία για καταγγελία βιασμού!

Στη σύλληψη έξι ποδοσφαιριστών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Σάσεξ στην Αγγλία με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Έξι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Μπράιτον και την Μπόρνμουθ συνελήφθησαν από την αστυνομία του Σάσεξ, για σεξουαλική επίθεση σε μία νεαρή κοπέλα τον Ιούλιο της περσινής χρονιάς!

Σύμφωνα με αρκετά βρετανικά Μέσα, οι πέντε από αυτούς -ηλικίας 18, 19, 24 και δύο των 20 ετών- είναι μέλη του ρόστερ της Μπράιτον (αγωνίζεται στην Championship) και ο άλλος (20χρονος) αγωνίζεται στην Μπόρνμουθ (παίζει στη League one).

Οι παίκτες συνελήφθησαν από την αστυνομία, η οποία, έπειτα από αρκετούς μήνες κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία τους. Η άτυχη κοπέλα κατήγγειλε την επίθεση από έξι άνδρες στην ώρα της, αλλά τα στοιχεία δεν επαρκούσαν.

“Η Μπράιτον και Χοβ Άλμπιον επιβεβαιώνει ότι πέντε άνθρωποι που σχετίζονται με τον σύλλογο  βρίσκονται σε συνεργασία με την αστυνομία, για την διαλεύκανση φημολογούμενης επίθεσης τον Ιούλιο του περασμένου χρόνου. Ο σύλλογος δεν θα κάνει περισσότερα σχόλια αυτή τη στιγμή”, ανέφερε σχετική ανακοίνωση της Μπράιτον, ενώ εκπρόσωπος της Μπόρνμουθ επιβεβαίωσε ότι ένας από τους έξι συλληφθέντες είναι παίκτης της ομάδας, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε