Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εξηγήσεις από Χιμένεθ και… στήριξη από Αδαμίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δύο άνδρες είχαν συνομιλία στα Σπάτα στην οποία ο πρόεδρος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ εξέφρασε τη στήριξή του στον ισπανό τεχνικό, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που υπάρχουν. Αναβολή στην συνάντηση με “Petit Chateau”. “Νυστέρι” για Κωνσταντόπουλo

Ο Μανόλο Χιμένεθ δέχεται τις τελευταίες ημέρες όλα τα… πυρά για τα κακώς κείμενα στην ομάδα και το κλίμα είναι πλέον σημαντικά εις βάρος του, ειδικά μετά και την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
 
Για αυτό τον λόγο, υπήρξε το απόγευμα της Τρίτης ραντεβού ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Μανόλο Χιμένεθ, προκειμένου να συζητηθεί η κατάσταση που βρίσκεται η Ένωση.
 
Η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα. Όπως φάνηκε από την κουβέντα που υπήρξε, η διοίκηση συνεχίζει να στηρίζει τον Ισπανό τεχνικό, κατανοώντας τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν.
 
Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Χιμένεθ -αντιλαμβανόμενος την κατάσταση που επικρατεί- δεσμεύτηκε ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί άμεσα καλύτερη και θα έρθουν και τα αποτελέσματα.
 
Μάλιστα, ο Αδαμίδης έδειξε πως αντιλαμβάνεται και τα κενά που παρουσιάζει το ρόστερ, ωστόσο τόνισε για ακόμα μία φορά ότι χρήματα για μεταγραφές δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.
 
Παρόλα αυτά, άφησε ακόμα και τώρα… παράθυρο για κάποια προσθήκη από παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου ή της Καβάλας, που θα μπορούσαν άμεσα να ενισχύσουν την ομάδα, εφόσον βρεθούν άμεσα χρήματα.
 
Όσον αφορά την… περιβόητη συνάντηση με τους εκπροσώπους της ιταλικής εταιρίας που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΑΕΚ, ούτε έγινε μέχρι τώρα, ούτε και αναμένεται να γίνει σήμερα. Πιθανότατα μετατίθεται για αύριο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε