Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Εξηγήσεις ζήτησε ο Βγενόπουλος – Κάνε πρόταση απάντησε ο Τζίγγερ

Εξηγήσεις ζήτησε ο Βγενόπουλος – Κάνε πρόταση απάντησε ο Τζίγγερ

Ο Mr MIG θέλησε να λάβει διευκρινήσεις για τα όσα προβλέπει το προσύμφωνο που υπέγραψαν οι δικηγόροι του Πρίγκιπα και του Γιάννη Βαρδινογιάννη και η πλευρά Τζίγγερ τον κάλεσε αν θέλει να κάνει ισόποση πρόταση.

Ξεκίνησε με.. εμπιστευτικότητα ο οικονομικός έλεγχος του Παναθηναϊκού

Η κόντρα Βγενόπουλου – Βαρδινογιάννη είχε καιρό να κάνει την εμφάνιση της μιας και ο Mr MIG είχε κρατήσει απόσταση από τα θέματα του Παναθηναϊκού.

Με αφορμή την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μετάξύ Τζίγγερ και Αλ Σαούντ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ζήτησε από τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη εξηγήσεις σε κάποια σημεία που ο ίδιος θεωρεί ότι περιέχουν γενικότητες.

Απάντηση δεν έλαβε από τους δικηγόρους, όμως λίγο αργότερα υπήρξε η απάντηση από την πλευρά Τζίγγερ: “Έχει το δικαίωμα να κάνει ότι παρατηρήσεις νομίζει, εάν προτίθεται να αναλάβει ισόποσες υποχρεώσεις της πρότασης που υπάρχει και να προηγηθεί αυτής.”

Ουσιαστικά ο Γιάννης Βαρδινογιάννης λέει στον Ανδρέα Βγενόπουλο ότι μπορεί αν επιθυμεί να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 15 εκ. ευρώ και φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο ως παλιός μέτοχος σε σχέση με τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ.

Ενοχλήσεις ο Λέτο – Δεν υπάρχει ανησυχία για το ντέρμπι

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε