Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Έξω φρενών ο Χακόμπο! – Προσπάθησε να επιτεθεί στον επόπτη (PHOTOS)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Εκτός εαυτού ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, έκανε χειρονομίες, κλωτσούσε τις πινακίδες και μετά την αποβολή του προσπάθησε να επιτεθεί στον επόπτη με τους συμπαίκτες του να τον συγκρατούν.

Ο Χακόμπο έγινε ο 6ος παίκτης του ΠΑΟΚ που αποβάλλεται μετά από 11 αγωνιστικές στην φετινή Superleague, γεγονός που οφείλει να κοιτάξει άμεσα ο Δώνης και να διορθώσει.

Ήταν το 85ο λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ όταν, λίγα δευτερόλεπτα αφού ο Βιτόλο ευστόχησε από την βούλα του πέναλτι για το 2-0, όταν ο Ισπανός τερματοφύλακας φανερά εκνευρισμένος άρχισε να κλωτσάει τις διαφημιστικές πινακίδες, να βρίζει και να χειρονομεί προς τον βοηθό Αλεξέα.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο επόπτης μετέφερε το περιστατικό στον διαιτητή Τριτσώνη ο οποίος δεν δίστασε να του βγάλει απευθείας την κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν χειρότερα καθώς ο Χακόμπο επιχείρησε να επιτεθεί στον επόπτη και χρειάστηκε η επέμβαση του Σαλπιγγίδη, του Σταφυλλίδη και του συμπατριώτη του Τοτσέ για να τον σταματήσουν.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Υπό το απορημένο βλέμμα του Δώνη, ο Χακόμπο συνέχισε να βρίζει πηγαίνοντας στην φυσούνα, ενώ δέχθηκε και κάποια μπουκάλια για την αντίδραση του.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Με δεδομένο ότι ο Δώνης είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές, ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να τελειώσει το ματς με 10 παίκτες και τον Γιάννου να παίρνει τη φανέλα και τα γάντια του τερματοφύλακα! Οσο για τον Χακόμπο; Δεδομένα τον περιμένει βαριά «καμπάνα» και θα κάνει καιρό να ξανά μυρίσει χορτάρι σε επίσημο αγώνα…

Χακόμπο: Θα τομλήσει να σφυρίξει στη Τούμπα τέτοιο πέναλτι;


Ζεσουάλδο, αυτός είναι Παναθηναϊκός – Με Ρότσα “καθάρισε” τον ΠΑΟΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε