Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έξω ο Μέλμπεργκ μέσα ο… Μπεν Αρφά

Το κόλπο της δεκαετίας επιχειρεί ο Ολυμπιακός με τον Μπεν Αρφά, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την ώρα που ο Σωκρατής Κόκκαλης βρίσκεται μια ανάσα από το μεγάλο “μπαμ” του χειμώνα τα προβλήματα τραυματισμών στον Ολυμπιακό συνεχίζονται.

Άνθρωπος των πρωταθλητών βρίσκεται στην Γαλλία και προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή – βόμβα. Ο Χατέμ Μπεν Αρφά στοίχισε 12 εκατομμύρια ευρώ στην Μαρσέιγ, το 2008 για να τον αποκτήσει από την Λυών, όμως οι κακές σχέσεις που διατηρεί με τον Ντεσάμπ υποχρεώνουν τους Μασαλλούς να βάλουν πωλητήριο.

Ο Ολυμπιακός καιροφυλακτούσε και βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του, αρχικά με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Το ποσό που θα χρειαστεί να βγάλουν από τα ταμεία τους οι Πειραιώτες είναι 8 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράζουν τον Γάλλο άσο. 

Ο παίκτης προτιμά ένα πρωτάθλημα καλύτερο από το ελληνικό αλλά αναμένεται να καμφθεί η επιθυμία του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου, ο οποίος έχει ήδη 7 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Γαλλίας.

 
Στην κουβέντα για τον παίκτη μπήκε αργά το βράδυ της Παρασκευής και η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ και όλα πλέον κρέμονται σε μία κλωστή.
 
Εκτός ο Μέλμπεργκ- Αμφίβολος ο Μαρέσκα
 
Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς στους ερυθρόλευκους συνεχίζεται αφού ο Ζίκο είδε δύο από τα βασικά στελέχη της ομάδας του να τραυματίζονται λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Άρη στο “ Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός υπέστη κάκωση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο και δεν θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τον Έντσο Μαρέσκα. Ο Ιταλός υπέστη διάστρεμμα και μόνο με “θαύμα” θα αγωνιστεί κόντρα στον Άρη. Αντίθετα μετά από καιρό θα βρίσκεται στην αποστολή ο Ντιόγκο που προπονήθηκε κανονικά την προηγούμενη βδομάδα.

Δείτε την ιστορία των αγώνων Άρης – Ολυμπιακός μέσα από βίντεο

Δείτε την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μπορντό και τις αντιδράσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε