Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Εξώδικο Κετσπάγια στην ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το “διαζύγιο” της ΑΕΚ με τον Τιμούρ Κετσπάγια μόνο βελούδινο δεν ήταν. Ο Γεωργιανός τεχνικός και οι συνεργάτες του έστειλαν εξώδικο στην “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, αξιώνοντας συνολικό ποσό που πλησιάζει τις 400.000 ευρώ. Ζητούν, μάλιστα, να τους καταβληθούν τα χρήματα αυτά μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.

Ο Κετσπάγια και οι πρώην συνεργάτες του Σόσο Τσέντια και Μιχάλης Μιχαήλ αναφέρουν στο εξώδικο: “σε εκτέλεση των συμβάσεων παρείχαμε κανονικά και προσηκόντως τις υπηρεσίες μας ως και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, οπότε μας ενημερώσατε διά του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για την απόφασή σας να τερματίσετε τη συνεργασία μας, ήτοι να λυθούν οι μεταξύ μας συμβάσεις συνεργασίας.

Ενώ εμείς σας ξεκαθαρίσαμε ότι δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την ομάδα καθώς η βούλησή μας ήταν να συνεχίζουμε να εκτελούμε τα συμβατικά μας καθήκοντα, εσείς μας δηλώσατε ότι η διοίκηση της ομάδας έχει λάβει την απόφαση της περί λύσης της συνεργασίας μας και την ίδια ημέρα εκδώσατε ανακοίνωση στον Τύπο”.

“Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την παράνομη συμπεριφορά σας, σας καλούμε να καταβάλετε νομιμοτόκως τα παραπάνω οφειλόμενα το αργότερο μέχρι τις 15/12/2016, αλλιώς σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε να προβούμε στα νόμιμα χωρίς άλλη αναβολή, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε και κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμα για την αποκατάσταση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας μας”, καταλήγει το εξώδικο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια διεκδικεί 194.000, ο Σόσο Τσέντια 98.318 και ο Μιχάλης Μιχαήλ 95.518 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε ολόκληρο το ποσό που είχαν λαμβάνειν ως τη λήξη του συμβολαίου τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα Live Sport.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε