Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Εξώδικο Κούγια στη Football League!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής απειλεί ότι θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα ώστε να ακυρώσουν τα πρωταθλήματα, αν δεν ξεκινήσουν άμεσα, τονίζοντας ότι η αιτιολογία περί ανασφάλιστων ποδοσφαιριστών είναι ψευδής!

Αναλυτικά το εξώδικο αναφέρει:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ

Της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005», που εδρεύει στην Πάτρα, οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και Κιτίου, αρ. 1, νομίμως εκπροσωπουμένης.

ΠΡΟΣ

Την διοργανώτρια αρχή Football League – Football League 2 που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Θεμιστοκλέους, αρ. 42.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ διαμαρτύρεται εντονότατα, διότι σήμερα αποφασίσατε την παράνομη συνέχιση της διακοπής των πρωταθλημάτων της football league και football league 2 με την ψευδή αιτιολογία ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ανασφάλιστοι.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σήμερα δια του Προέδρου της στο Συμβούλιο της Ένωσής μας σας έκανε γνωστά τα άρθρα της αθλητικής νομοθεσίας, από τα οποία προκύπτει ότι, εφόσον οι ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρίες είναι συνεπείς στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις προς το Ι.Κ.Α., δεν δικαιούνται οι ποδοσφαιριστές να ισχυρίζονται ότι είναι ανασφάλιστοι.

Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ, ενόψει των ως άνω, να αρχίσουν τα πρωταθλήματα της football league και της football league 2 την ερχόμενη Κυριακή, 12/2/2012, και ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ, αφενός ανακαλεί με επαρκές υπόλοιπο την πληρωμή της υπ’ αρ. 05891337/8 επιταγής της PROBANK, με ημερομηνία 3/2/2012, εις διαταγήν Ε.Ε.ΠΟΔ. Β΄και Γ΄Εθνικής, η οποία έχει παραδοθεί, όπως δηλώσατε, στην ασφαλιστική εταιρία “LAVIE”, αφετέρου ότι σε περίπτωση μη αμέσου ενάρξεως του πρωταθλήματος θα προσφύγει στα αρμόδια όργανα και θα ζητήσει την ακύρωση του πρωταθλήματος.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής εντέλλεται, όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα σ’ εκείνους, στους οποίους απευθύνεται, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς του.

Αθήνα, 9/2/2012

Η εξωδίκως διαμαρτυρόμενη

– προσκαλούσα – δηλούσα

Π.Α.Ε ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ δια του Προέδρου της

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε