Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εξώδικο ΠΑΟ σε Σούπερ Λίγκα! – “Ο Μαρινάκης δεν μασάει”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μετά τα όσα φέρεται να είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για τον τρόπο που κατέκτησε το περυσινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, οι πράσινοι πέρασαν στην αντεπίθεση και ζήτησαν τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του διοικητικού συμβουλίου. Απάντησε μέσω κύκλων ο Ολυμπιακός.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια του ΔΣ και ενώ τα μικρόφωνα και οι κάμερες είχαν κλείσει ότι ο Παναθηναϊκός πέρυσι κατέκτησε ένα πρωτάθλημα που δεν ήταν καθαρό, ενώ απαντώντας σε ερώτηση που του έκανε ο Γιάννης Βεκρής πρόσθεσε ότι ο Κύριος Πατέρας επηρέαζε τους διαιτητές.
 
Ο Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση και θέλοντας να διαπιστώσει επίσημα αν αυτά που δημοσιεύονται στον Τύπο έχουν ειπωθεί από τον κύριο Μαρινάκη έστειλε εξώδικο στη Σούπερ Λίγκα ζητώντας τις απομαγνητοφωνημένες συζητήσεις που έγιναν στο ΔΣ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με αφορμή το γεγονός ότι χθες και σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας επιλεγμένοι διάλογοι από την πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της Super League που περιλάμβαναν πολύ σοβαρά υπονοούμενα και κατηγορίες, ζητήσαμε από τη διοργανώτρια να μας παραδωθούν οι μαγνητοφωνημένες συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν. Το αίτημά μας δεν έγινε δεκτό και μας ζητήθηκε να φέρουμε το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Επειδή όμως οι ανέξοδοι λεονταρισμοί πίσω από κλειστές πόρτες και εκτός πρακτικών με επιλεκτικές και αποσπασματικές «διαρροές» προς τον Τύπο με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων πρέπει κάποια στιγμή είτε να σταματήσουν είτε να συνοδεύονται και από το ανάλογο κόστος, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο Πρόεδρός της, κ. Νικόλας Πατέρας απέστειλαν σήμερα εξώδικο προς τη Super League, ζητώντας παράλληλα και τη συνδρομή του Αθλητικού Εισαγγελέα, με το οποίο ζητούν αντίγραφο των εν λόγω μαγνητοφωνημένων συνομιλιών προκειμένου η όποια υπόνοια ή κατηγορία να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
 
Είναι προφανές ότι με δεδομένα τα δημοσιεύματα και τις «διαρροές» για τα όσα ειπώθηκαν στη συνεδρίαση του ΔΣ επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.

Μετά από λίγες ώρε ήρθε η ανεπίσημη απάντηση του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα κύκλοι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, τονίζουν: “Η ενότητα της Σούπερ Λίγκας, έτσι όπως εκφράστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της, είναι πολύ πιο σημαντική από οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Και ο Ολυμπιακός στηρίζει στην πράξη αυτή την ενότητα. Ο Ευάγγελος Μαρινάκης ό,τι είχε να πει το είπε στη Λίγκα κοιτάζοντας τους πάντες στα μάτια. Δεν μάσησε τα λόγια του. Και σε όλα τα θέματα υπήρχαν ομόφωνες αποφάσεις.

Ο φίλαθλος κόσμος σιχάθηκε το παρασκήνιο και τις κλειστές πόρτες. Θέλει θέαμα και ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό που ο Ολυμπιακός φέτος προσφέρει απλόχερα στον φίλαθλο κόσμο της χώρας, σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε