Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εξώδικο της εφορίας στην ΑΕΚ!

Εξώδικο της εφορίας στην ΑΕΚ!
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.05.2012 | 22:00
Πρώτη δημοσίευση: 14.05.2012 | 22:00

Νέα και σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η ΑΕΚ λίγες ημέρες πριν τη ΓΣ που θα κρίνει το διοικητικό μέλλον της ΠΑΕ. Η εφορία με εξώδικο καλεί την Ένωση να καλύψει άμεσα το χρέος 1.250.000 ευρώ για τη ρύθμιση του άρθρου 44, ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν το κάνει θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της

Ο "βραχνάς" ενός τεράστιου χρέους που θεωρούσαν στην ΑΕΚ ότι έχουν ρυθμίσει, ίσως επανέλθει. Η προηγούμενη διοίκηση δεν κάλυψε τη δόση του άρθρου 44 που έληγε τον Δεκέμβρη και η εφορία καλεί την ΠΑΕ μέσω εξώδικου να προχωρήσει άμεσα σε εξόφληση.

Αν δεν συμβεί αυτό άμεσα τότε η ΦΑΕΕ Αθηνών απειλεί την Ένωση ότι θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος της. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί σε κίνδυνο η ευνοϊκή για την ΑΕΚ ρύθμιση.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να κερδίσουν λίγο χρόνο ώστε να γίνει η Γενική Συνέλευση στην οποία περιμένουν την πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά την αναγκαιότητα να συνεχίστεί η ρύθμιση του άρθρου 44 και έχει ως πρώτη προτεριαότητα να εξοφληθεί η δόση του 1.250.000 ευρώ.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο