Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Εξωπραγματική πρόταση Ολυμπιακού σε Σπανούλη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι Αγγελόπουλοι μετά την διαφαινόμενη συμφωνία με τον Ίβκοβιτς είναι έτοιμοι για το μεγάλο μετεγγραφικό “μπαμ”. Ο Σπανούλης δεν τα βρήκε ακόμη με τον Παναθηναϊκό αφού έχει πρόταση – μαμούθ στα χέρια του από τους ερυθρόλευκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός δίνει γη και ύδωρ στον Kill – Bill έτσι ώστε να μπορέσει να τον ντύσει στα κόκκινα. 

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει στον Σπανούλη ότι δεν πρόκειται να ανέβει η προσφορά του πάνω από τα 2 εκ. ευρώ, χρήματα δηλαδή που παίρνει ο Διαμαντίδης.

Αυτό το γνωρίζουν οι Αγγελόπουλοι που προσέγγισαν τον μάνατζερ του παίκτη, Μίσκο Ρασνιάτοβιτς (είναι ο μάνατζερ και του Ίβκοβιτς), και του έχουν προτείνει εγγυημένα 2,5 εκ. ευρώ και την εφορία πληρωμένη

Η πρόταση αυτή, αν πραγματικά ισχύει, είναι κατά πολύ καλύτερη από του Παναθηναϊκού και ο Σπανούλης το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Ίβκοβιτς αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα η πρόσληψη του από τον Ολυμπιακό.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο “σοφός” θα επιστρέψει στο λιμάνι 11 χρόνια μετά το πρώτο και άκρως επιτυχημένο πέρασμα του. Συνεργάτες του αναμένεται να είναι ο Μίλαν Τόμιτς και ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε