Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Εξυγίανση με την βοήθεια της Ουέφα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την βοήθεια την ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας εξασφάλισε η ελληνική Πολιτεία, μετά την συνάντηση του Μισέλ Πλατινί με τον Γιώργο Παπανδρέου, στην προσπάθεια που κάνει για την καταπολέμηση της βίας και την εξυγίανση του αθλητισμού.

Πλατίνι: Έρχεται ο Κολίνα στην Ελλάδα

Μόλις μισή ώρα κράτησε η συνάντηση του Μισέλ Πλατινί με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο πρόεδρος της UEFA αφίχθη στις 12:30 μαζί με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Θόδωρο Θεοδωρίδη, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν φτάσει στη Βουλή ο Υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος και ο Υφυπουργός Γιώργο Νικητιάδης.
 
Συζητήθηκε μεταξύ άλλων η υπόθεση των “στημένων” αγώνων και το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα με την Ουέφα να δείχνει πρόθυμη να βοηθήσει τις ελληνικές αρχές. Όπως ανέφερε μετά το τέλος της συνάντησης ο Παύλος Γερουλάνος επιβεβαιώθηκε η βούληση να μπει ένα τέλος στα φαινόμενα βίας. Συγκεκριμέα ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού είπε: “Συζητήθηκαν πρακτικά θέματα που θα συμβάλουν στην καταπολέμηση των φαινομένων. Ένας από τους τρόπους είναι η UEFA να προσφέρει την τεχνογνωσία της. Θα ακολουθήσουν επισκέψεις τεσσάρων ομάδων ειδικών της UEFA για τα στημένα παιχνίδια, τη βία στα γήπεδα, το ντόπινγκ και τη διαιτησία”.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε