Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έκτακτο ΔΣ στη Σούπερ Λίγκα παρουσία Πατέρα

Έκτακτο ΔΣ στη Σούπερ Λίγκα παρουσία Πατέρα
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.11.2010 | 17:24
Πρώτη δημοσίευση: 12.11.2010 | 17:24

Τα τελευταία γεγονότα "ανάγκασαν" τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος να ορίσει έκτακτο ΔΣ ώστε να συζητηθούν τα αιτήματα του Παναθηναϊκού αλλά και του εισαγγελέα για την απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών της τελευταίας συνεδρίασης.

Η παρέμβαση του εισαγγελέα που ζήτησε τα πρακτικά του προηγούμενου ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, στο οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να είπε ότι το περυσινό πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού δεν ήταν καθαρό, αλλά και το αίτημα των "πράσινων" που με ανακοίνωση τους ζήτησαν τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, έχουν φέρει αναστάτωση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Στη συνεδρίαση αναμένεται να βρεθεί και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νικόλας Πατέρας.

Η ανακοίνωση:

"Σε συνέχεια ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 11.11.2010, η θέση της Super League παραμένει σταθερή σε όσα αποτυπώθηκαν κατά την ανακοίνωση του Συνεταιρισμού της ίδιας μέρας και ο Πρόεδρος αυτού θα συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. την Τρίτη 16.11 με αποκλειστικό θέμα τα αιτήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Αθλητικού Εισαγγελέα για παράδοση του ηχητικού υλικού της τελευταίας συνεδρίασης του Δ.Σ."

Η επιστολή της Nova στον Μαρινάκη   Διαδώστε αυτό το άρθρο