Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκτός Ευρώπης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραούλ

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο 34χρονος επιθετικός ανακοίνωσε όχι μόνο την αποχώρηση του από τη Σάλκε αλλά και την επιλογή του να αγωνιστεί σε πρωτάθλημα χαμηλότερου επιπέδου.

«Αποφάσισα πως δε θα παραμείνω στη Σάλκε. Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση αλλά για μένα αυτό είναι το σωστό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα, τον πρόεδρο και τον προπονητή για την υπομονή τους. Το μέλλον μου βρίσκεται μακριά από την Ευρώπη. Θα συναντηθώ με τον ατζέντη μου για να συζητήσουμε τις προτάσεις που μας έχουν γίνει. Τότε θα ανακοινώσω και το πού θα πάω. Πάντως θα είναι σίγουρα σε ένα λιγότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα” δήλωσε ο Ραούλ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ο Ισπανός αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση του: “Η απόφασή μου βασίστηκε σε διάφορους παράγοντες. Είμαι ακόμα αρκετά ικανός να παίξω σε κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Το “κλειδί” της απόφασής μου είναι η οικογένειά μου. Όταν αγωνίζεσαι στην Bundesliga δεν σου μένει χρόνος για να περάσεις με τους δικούς σου ανθρώπους. Η επιλογή της επόμενης ομάδας θα βασισθεί στο να μου μένει χρόνος για να αφιερώνω στην οικογένειά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, τους προπονητές και όλο το προσωπικό. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια εδώ και η ομάδα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω και τους οπαδούς. Είναι πολύ ξεχωριστοί, μου έδειξαν σεβασμό και αφοσίωση. Θα είναι ένας δύσκολος αποχαιρετισμός. Η Σάλκε θα είναι πάντα κομμάτι της ζωής μου.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε