Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Εκτός Πάντελιτς, Νέμεθ – Με κόσμο η αναχώρηση του ΟΣΦΠ

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Ο Μάρκο Πάντελιτς δεν τα κατάφερε και θα χάσει το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Βαλβέρδε άφησε εκτός και τον Νέμεθ, ενώ πήρε μαζί του μετά από καιρό τον Μήτρογλου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πήγε στου Ρέντη και ακόμη το σκέφτεται για ΟΑΚΑ.

Ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου Σαββατιάτικου ντέρμπι. Όπως αναμενόταν ο Μάρκο Πάντελιτς δεν βρίσκεται στην αποστολή αφού κρίθηκε ανέτοιμος από τον Βαλβέρδε.

Εκτός έμεινε και ο Κρίστιαν Νέμεθ που ακόμη δεν έχει χρησιμοποιηθεί από τον Ισπανό τεχνικό σε επίσημο ματς. Αντίθετα Ουρτάδο, Μήτρογλου, Ζαϊρί και Φουστέρ θα πάνε στο ΟΑΚΑ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Φουστέρ, Μήτρογλου, Ζαϊρί.

Ο Βαλβέρδε σκέφτεται να παρατάξει την ενδεκάδα που έπαιξε με τον Άρη, με τον Ουρτάδο να διεκδικεί τη θέση του Ιμπαγάσα.

Το πιθανότερο σχήμα του Ολυμπιακού;

Πάρντο, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράο, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μιραλάς.

Οι ερυθρόλευκοι θα αναχωρήσουν στις 17.00 από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη με προορισμό το ΟΑΚΑ και φίλαθλοι της ομάδας αναμένεται να δώσουν το παρών για να ενισχύσουν την ψυχολογία των παικτών.

Όσον αφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να καθίσει στη σουίτα που έχει παραχωρήσει ο Παναθηναϊκός, αφού το όνομα του δεν είναι μέσα σε αυτά που έστειλαν οι ερυθρόλευκοι.

Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει στο ΟΑΚΑ ως πρόεδρος της Superleague και να καθίσει στα επίσημα, λίγες θέσεις μακριά από τον Νικόλα Πατέρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε