Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκτός αποστολής Γκρέκο-Ντιόγκο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Εκπλήξεις από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Μέσα οι Φετφατζίδης,Τοροσίδης, εκτός οι Γκρέκο, Ντιόγκο και οι… μόνιμοι πλέον Τάτος, Βλαχοδήμος, Ζαραδούκας και Ντιακιτέ.

Ανάμεσα στα ονόματα των παικτών που ο Πορτογάλος θα μπορεί να υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση είναι και αυτό το Φετφατζίδη ο οποίος φαίνεται να έχει κερδίσει έδαφος για μια θέση στην 11άδα της ομάδας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Τοροσίδης ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός από αυτή όμως έμεινε ο Γκρέκο. Ο Ιταλός μέσος ο οποίος αποκτήθηκε κατόπιν θερμής εισήγησης του Πορτογάλου προπονητή, αγωνίστηκε στα τελευταία 21 λεπτά του αγώνα με τη Σάλκε, ενώ στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα έχει παίξει μόλις 3 λεπτά στο παιχνίδι της πρεμιέρας στη Βέροια και άλλα 58΄ (ξεκίνησε ως βασικός) στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας:
Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε