Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Εκτός αποστολής Λεονάρντο – Αραμπατζής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Τρίτης η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Τα πλάνα του Χιμένεθ για την ενδεκάδα.

Εκτός από τους Σάνελ Γιάχιτς και Σάββας Γκέντσογλου που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και όπως αναμενόταν έμειναν εκτός αποστολής, ο Μανόλο Χιμένεθ άφησε εκτός και τον Λεονάρντο στέλνοντας ακόμα ένα μήνυμα στον Βραζιλιάνο πως δεν τον υπολογίζει.
 
Εκτός αποστολής έμεινε και ο Αραμπατζής κάτι έχει να κάνει με την αναγκαστική παρουσία δύο παικτών κάτω των 21 ετών στην 18άδα. Ο ένας είναι ο τρίτος γκολκίπερ, ο Μοσχονάς, και ο άλλος ένας εκ των Νικόλτση ή Κλωναρίδη.

Οι ποδοσφαιριστές που πήρε στην 20μελή αποστολή της ΑΕΚ είναι οι:

Σάχα, Μοσχονάς, Καφές, Νασούτι, Δέλλας, Ματέος, Γκερέιρο, Μίτσελ, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Λαγός, Ντιόπ, Μπερνς, Νικόλτσης, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Μπαχά, Κλωναρίδης.
 

Σχετικά με τα πλάνα του Ισπανού προπονητή για την ενδεκάδα δεδομένες, σε σχέση με τον ματς στο Παγκρήτιο, είναι οι επιστροφές των Σκόκο, Μάκο, Λυμπερόπουλο και Δέλλα. Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιος θα είναι δίπλα στον Δέλλα στο κέντρο της άμυνας (Νασούτι ή Ματέος), καθώς ο Μανωλάς είναι τιμωρημένος.
Στα άκρα της άμυνας θα είναι οι Γεωργέας και Καράμπελας, αμυντικά χαφ ο Μάκος και ο Μίτσελ, στις πτέρυγες οι Μπερνς ή Λαγός και Σκόκο, ο Μπλάνκο προωθημένος και ο Λυμπερόπουλος πίσω του. Στο τέρμα θα είναι ο Σάχα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε