Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκτός και πάλι ο Σπυρόπουλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε την Τετάρτη και η συμμετοχή για τον αγώνα με την Λάρισα είναι αμφίβολη. Τα εισιτήρια για το σαββατιάτικο ματς.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος για δεύτερη συνεχή μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και οι Νίνης, Λέτο και Μπουμσόνγκ. Ο διεθνής αριστεροπόδαρος θα κάνει αγώνα δρόμου να είναι στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ και ίσως μείνει εκτός πλάνων για να πάρει και ανάσες.

Τα εισιτήρια με ΑΕΛ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον τρόπο και τα μέρη που θα μπορούν οι οπαδοί του “τριφυλλιού” να προμηθευτούν εισιτήρια για το ματς με την ΑΕΛ, το προσεχές Σάββατο (19:30).

Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ που θα διεξαχθεί στις 13/11/2010, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10 € έως 40 €. Η διάθεση τους θα γίνεται από την Λ. Αλεξάνδρας και την Θύρα 4 από τις 10 το πρωί ως τις 18.00 αύριο και μεθαύριο και μέχρι τις 13.00 το Σάββατο. Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια θα διαθέτονται και από τα εκδοτήρια στην είσοδο της Λ. Κύμης, στο Σταθμό Ειρήνης και στην Β.Α. είσοδο του ΟΑΚΑ (Λ. Κηφισίας) από τις 11.30 μέχρι και τις 19.30 (στην Β.Α. είσοδο του ΟΑΚΑ από τις 16.30).

Παράλληλα εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού από τις μπουτίκ του τριφυλλιού σε Χαλάνδρι (Παπάγου 8), Περιστέρι (Σαρανταπόρου 52), Μοναστηράκι (Πανδρόσου 47) και στην Τσόχα αλλά και στο κατάστημα στο Mall τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των €10 στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας, της Λ. Κύμης και Ειρήνης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 09:30 – 17:30.

Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε