Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκτός μάχης και ο Γεωργέας – “Κατσάδα” από Χιμένεθ

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον έμπειρο μπακ για το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Στουρμ Γκρατς ενώ είναι αμφίβολη και η συμμετοχή του στον αγώνα του πρωταθλήματος απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Ισπανός τα έψαλε στους παίκτες του για την απόδοση τους στο ντέρμπι της Τούμπας.

Ολοένα και μεγαλώνουν τα προβλήματα του Ισπανού τεχνικού ενόψει του Ευρωπαϊκού κρίσιμου αγώνα. Μετά τους τιμωρημένους Μανωλά, Μάκο και τους μακροχρόνια τραυματίες Καφέ, Κωνσταντόπουλο, είδε και τον Νίκο Γεωργέα να τίθεται εκτός μάχης.

Ο έμπειρος μπακ που τραυματίστηκε στην Τούμπα, ακολούθησε θεραπεία τη Δευτέρα και δεν προλαβαίνει τον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Σάβββας Γκέντσογλου προπονήθηκε μόνος του και την Τρίτη θα φανεί αν θα μπορέσει να παίξει κόντρα στηην Στουρμ Γκρατς.

Ο Χιμένεθ δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την εικόνα της ομάδας του στο ντέρμπι της Τούμπας και τα είπε ένα… χεράκι στους παίκτες του: “Μπαίνουμε στους αγώνες σαν να είμαστε κοιμισμένοι. Οι μέσοι δεν πίεσαν καθόλου στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα ξεκινάμε πολύ άσχημα. Και στην Ξάνθη μείναμε πίσω στο σκορ, ενώ παραλίγο το ίδιο να παθαίναμε και με τον Εργοτέλη. Δεν υπάρχει συγκέντρωση και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δουλεύουμε συνεχώς στο θέμα της άμυνας και τελικά δεχόμαστε πολύ εύκολα γκολ. Εχουμε προβλήματα και πρέπει να τα λύσουμε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε