Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εκτός με ΠΑΟΚ Νίνης και Λέτο – Αμφίβολος ο Γκοβού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και την Τρίτη ο Σεμπάστιαν Λέτο που δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Την Τετάρτη θα κριθεί η συμμετοχή του Γκοβού που έχει σφίξιμο στον δικέφαλο. Χτύπησε με την Εθνική και θα απουσιάσει και ο Νίνης!

Τα έργα και οι… μεθυσμένες ημέρες του Γκοβού!

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν λείπουν την φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό. Ο Νίκος Νιόπλιας για ακόμα ένα ματς δεν θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα καθώς ο Σεμπάστιαν Λέτο ακολούθησε ξανά ατομικό και θα μείνει εκτός αποστολής για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

 
Ατομικά προπονήθηκε και ο Γιούσου Σαριέγκι μετά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και αύριο αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς. Παράλληλα, κακά μαντάτα για τον Νίκο Νιόπλια και από τον Σίντνεϊ Γκοβού, ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και αύριο θα κριθεί η κατάσταση του και το αν θα είναι στην αποστολή.

Τα προβλήματα για τους “πράσινους” συνεχίστηκαν μέχρι αργά το βράδυ, καθώς ο Σωτήρης Νίνης έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα της Εθνικής με το Ισραήλ, έχοντας δεχθεί ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί αιμάτωμα και θα χάσει σίγουρα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε