Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ελάφρυνση της ποινής – Επέτρεψε τις μεταγραφές η Σούπερ Λίγκα!

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Η Γενική Συνέλευση της διοργανώτριας Αρχής αποφάσισε πως οι έξι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση να έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις παικτών ανεξαρτήτου ηλικίας ή εθνικότητας, ενώ η υποχρέωση να πάρουν Έλληνες παίκτες έως 22 ετών έγινε έως 24 ετών – Παραμένουν 16 οι ομάδες στην κατηγορία

Η διοργανώτρια αρχή ήρε… μερικώς την απαγόρευση μεταγραφών που είχε επιβληθεί στους ΑΕΚ, Άρη, ΟΦΗ, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο από την Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ομοσπονδίας, καθώς αποφασίστηκε οι έξι σύλλογοι που δεν έλαβαν αδειοδότηση θα μπορούν να κάνουν τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών, θα έχουν την δυνατότητα για απεριόριστο αριθμό μεταγραφών Ελλήνων γεννημένων από 01/01/1988 και τον προσεχή Ιανουάριο μία μεταγραφή Έλληνα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Επίσης, ύστερα από την ΕΠΟ, καταψηφίστηκε και στην Λίγκα η πρόταση των Εργοτέλη, Παναιτωλικού, Δόξας για αύξηση των ομάδων.

Στην ψηφοφορία επτά ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ της πρότασης, τρεις λευκό και έξι κατά, αλλά απαιτείται το 51% των ψήφων για περάσει μια πρόταση, δηλαδή εννέα ψήφοι.

Αναλυτικά, αρνητικές σε αυτό το ενδεχόμενο ήταν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Ατρόμητος και ΑΕΚ. Υπέρ ψήφισαν οι υπόλοιπες ΠΑΕ Εργοτέλης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Δόξα Δράμας, Άρης, Παναθηναϊκός, Λεβαδειακός, ενώ λευκό οι Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και Κέρκυρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε