Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έλαμψε… ο Ντελ Πιέρο – Στους “4” του κυπέλλου η Γιουβέντους(VIDEO)

Η Γιουβέντους επικράτησε εύκολα με 3-0 της Ρόμα στο “Juventus Arena” και έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση της στην ημιτελική φάση του Coppa Italia. Εξαιρετικό το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων από τον… μεγάλο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο
Έτοιμη να διεκδικήσει το νταμπλ στην Ιταλία δείχνει η Γιουβέντους, αφού στοπρωτάθλημα βρίσκεται στην πρώτη θέση, ενώ με τη νίκη-πρόκριση επί της Ρόμα (3-0) έφτασε στα ημιτελικά του κυπέλλου Ιταλίας.
 
Οι “μπιανκονέρι” ήταν καταιγιστικοί στην έδρα τους, δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης και εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Μίλαν-Λάτσιο.
 
Η “Κυρία” πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από το ημίχρονο και δεν αντιμετώπισε προβλήματα από τους “τζιαλορόσι”, που τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λαμέλα στο 68′ με απευθείας κόκκινη.
 
Ο Τζιακερίνι με πλασέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 6′ της αναμέτρησης, ενώ στο 30′ έλαμψε για μία ακόμη φορά ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.
 
Ο «πιντουρίκιο»  διπλασίασε τα τέρματα των “μπιανκονέρι” με ένα υπέροχο γκολ με διαγώνιο πλασέ έξω από την περιοχή. Αυτό είναι το πρώτο γκολ του αρχηγού της “Γιούβε” στο νέο της γήπεδο, και μ’ αυτό έγινε ο μόνος παίκτης που έχει σκοράρει σε όλα τα γήπεδα της ομάδας.
 
Ο Κουαλιαρέλα είχε οριζόντιο δοκάρι στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ενώ με αυτογκόλ του Κιάερ στο 90′ διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.
 


 

Οι συνθέσεις:
 
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μπαρτζάλι, Λίχτσταϊνερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Εστιγκαρίμπια, Μαρόνε, Τζιακερίνι, Μποριέλο (63′ Μάτρι), Ντελ Πιέρο (77′ Κουαλιαρέλα)
 
ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ, Χάιντσε, Κιέρ, Άνχελ, Ταντέι, Σιμπλίτσιο (67′ Γκρέκο), Γκάγο, Πιάνιτς, Λαμέλα, Τότι (72′ Περότα), Μπόγιαν (58′ Μπορίνι)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε