Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ελάχιστες πιθανότητες για πρόκριση”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα προφίλ της Εθνικής Ελλάδος παρουσιάζει το yahoo sports που την παρουσιάζει αουτσάιντερ για πρόκριση στους 16 του Παγκοσμίου Κύπελλου.

Στο αφιέρωμα γίνεται ειδική αναφορά στους Σωτήρη Κυργιάκο και Γιώργο Καραγκούνη τονίζοντας για τον πρώτο πως είναι ο ηγέτης της άμυνας και για τον δεύτερο πως πως μπορεί να αλλάξει ένα παιχνίδι με τις πάσες και τα στημένα του. “Στην καλή της μέρα μπορεί να κάνει ζημιές αλλά θα είναι έκπληξη αν περάσει από τον όμιλο”, αναφέρεται χαρακτηριστικά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Επίσης ξεχωρίζει, σύμφωνα πάντα με το αφιέρωμα, ο Φάνης Γκέκας που πέτυχε 10 γκολ στα προκριματικά του Μουντιάλ

 
Φιλοξενούνται και δηλώσεις των πρωταγωνιστών, με τον Ότο Ρεχάγκελ να λέει: “Είμαστε στην Ελβετία για να προετοιμαστούμε σε ιδανικές συνθήκες. Θα δώσουμε δύο φιλικά ματς με ομάδες που μοιάζουν με αυτές που θα αντιμετωπίσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι καλύτερες ομάδες του κόσμου θα είναι εκεί και πρέπει να παίξουμε στο 100% για να ελπίζουμε».
Ο «μικρός» της παρέας, Σωτήρης Νίνης, τονίζει: «Νομίζω πως το πρώτο ματς, αυτό με τη Νότια Κορέα, θα είναι το αποφασιστικό για το μέλλον μας στη διοργάνωση. Έχουμε πίστη στην ομάδα και διψάμε να τα πάμε καλά, αλλά πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε