Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελεύθερος να μιλήσει με άλλες ομάδες ο Κωστένογλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Έλληνας τεχνικός συνομίλησε την Πέμπτη με τον Ανδρέα Δημητρέλο, με τον πρόεδρο της Ένωσης να του ξεκαθαρίζει πως είναι ελεύθερος να κοιτάξει το μέλλον του – Η επόμενη μέρα στην ΑΕΚ

“Πράσινο” μόνο στον Παναθηναϊκό – Δεν πήραν άδεια 6 ομάδες

“Πληρέστατος ο φάκελος, νομιμότατη η αδειοδότηση του Παναθηναϊκού”

“Πανηγυρίζουν” στην Τρίπολη για τη μη αδειοδότηση της ΑΕΚ

Μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, η Ένωσης δε πήρε αδειοδότηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που είχε ως συνέπεια την απαγόρευση μεταγραφών αλλά και τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη.

Ο Νίκος Κωστένογλου συναντήθηκε την Πέμπτη με τον πρόεδρο της ομάδας, Ανδρέα Δημητρέλο, στα Σπάτα με τον τελευταίο να του αναφέρει ότι είναι ελεύθερος να κοιτάξει το μέλλον του από την στιγμή που η κατάσταση στην Ένωση μόνο ξεκάθαρη δεν είναι.

Ο πρόεδρος της Ένωσης του ξεκαθάρισε πως θα επιθυμούσε να παραμείνει στη θέση του, όμως υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν μπορεί να γίνει κάποια συζήτηση για το… αύριο.

Ο κ. Δημητρέλος εξήγησε πως με την ομάδα εκτός Ευρώπης, παίκτες ελεύθερους και τη δυνατότητα απόκτησης ή ανανέωσης συμβολαίων ποδοσφαιριστών μέχρι 22 ετών, δεν είναι σε θέση να του δώσει ουδεμία εγγύηση για την επόμενη ημέρα και αντιλαμβανόμενος και τη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο προπονητής του “Δικεφάλου”, του ανάβει “πράσινο φως” προκειμένου να αναζητήσει -εφόσον το επιθυμεί- τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πλέον, όλα στην Ένωση είναι στον… αέρα, αφού είναι ορατός ο κίνδυνος οι παίκτες της ομάδας να κάνουν προσφυγές, ενώ η ομάδα χάνει ήδη αρκετούς παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν.

Αυτά είναι των Καφέ, Γεωργέα, Λυμπερόπουλου, Δέλλα, Βάργκας, Κάρλος και Μπέλεκ (δανεικός). Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι πάνω από 22 ετών.

Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αν και τελειώνει, γιατί είναι κάτω από 22 ετών. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν αρκετά συμβόλαια παικτών στο ρόστερ της ΑΕΚ, των οποίων τα συμβόλαια δε λήγουν και θα παραμείνουν στην Ένωση, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς και Δωριάδης.

Αμυντικοί: Λαγός, Καράμπελας, Αργυρίου, Χέλγκασον, Κοντοές, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου.

Μέσοι: Μάκος, Φούντας, Γκερέιρο,, Ρίκκα και ο νεαρός Κατσέτσης, ο οποίος πέρυσι έκανε προετοιμασία με την ομάδα πέρυσι και αναμένεται να υπογράψει φέτος συμβόλαιο.

Επιθετικοί: Γκούντιγιονσεν (έχει δηλώσει πως θέλει να φύγει, χαρίζοντας το υπόλοιπο του συμβολαίου του ), Κλωναρίδης, Λεονάρντο, Σιαλμάς και Τσίτας.

Τέλος, θα επιστρέψουν οι δανεικοί Αγκιρίμπα, Τσουκαλάς, Φέτσης, Ματαιτζίδης, Τσαμουρλίδης και Κοτσαρίδης. Επίσης, θα συνεχιστεί η προσπάθεια με νέους ποδοσφαιριστές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε