Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 21 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ελεύθερος ο Μάκης Ψωμιάδης!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 21.09.2011 | 17:39
Πρώτη δημοσίευση: 21.09.2011 | 17:39

Ο συνήγορος του κατέθεσε αίτηση αναστολής της καταδικαστικής απόφασης που εκκρεμούσε και τον “κρατούσε” στην ΓΑΔΑ και έτσι ο “Big Mac” πήρε το απόσπασμα από τη δικαστική απόφαση και έμεινε ελεύθερος

 
 
Μετά τη διαφωνία του ανακριτή και της εισαγγελέως για το αν θα πρέπει να κρατηθεί για την υπόθεση των στημένων, ο πρώην παράγοντας της ΠΑΕ Καβάλας βρισκόταν στη ΓΑΔΑ λόγω μιας καταδικαστικής απόφασης για οφειλές στο Δημόσιο.
 
 
Την Τετάρτη όμως, ο συνήγορός του κατέθεσε αίτηση αναστολής και ακύρωσης της καταδικαστικής απόφασης και έτσι ο Ψωμιάδης πήρε το απόσπασμα από τη δικαστική απόφαση και έμεινε ελεύθερος.
 
Το δικαστήριο δέχθηκε την αίτηση αναστολής της ποινής – τρία χρόνια και τέσσερις μήνες - επιβάλλοντας του εγγυοδοσία ύψους 20.000 ευρώ.
 
Πάντως, αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσε η υπόθεση για τον ίδιο. Θα πρέπει να περιμένει να συνεδριάσει σε το δικαστικό συμβούλιο, για να εκδώσει με βούλευμά του την απόφασή του, για τον εάν θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπως ζήτησε η εισαγγελέας, Αθηνά Θεοδωροπούλου ή θα αφεθεί ελεύθερος με όρους (χρηματική εγγύηση 600.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του), όπως είπε ο 9ος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασσίμης για την εμπλοκή του στην υπόθεση με τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο