Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ελεύθερος ο Τζιμπούρ – Υπογράφει ο Φιόλουσον – Έρχεται ο Μίτσελ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Σε συμβιβασμό με τους δικηγόρους του γαλλοαλγερινού ήρθε η ΑΕΚ για κοινή συναινέσει διαζύγιο. Έπεισε και υπογράφει ο ισλανδός, Γιον Φιόλουσον. “Αγκαλιά” με Βέλλιο, έρχεται ο Μίτσελ.

Το σήριαλ την αποδέσμευσης του Ράφικ Τζιμπούρ φτάνει στο τέλος του. Οι δικηγόροι των δύο πλευρών συναντήθηκαν και κατάφεραν να έρθουν σε συμβιβασμό. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα μπορέσει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του και η ΑΕΚ να απαλαγεί από το συμβόλαιο του, χωρίς να χρειαστούν δικαστήρια.

Η Ένωση θα πληρώσει περίπου 300.000 ευρώ και όχι 1.420.000 που αξίωνε η πλευρά του ποδοσφαιριστή ενώ ο Τζιμπούρ θα μπορέσει να συνεχίσει σε όποια ομάδα επιθυμεί, ακόμη και από την Σούπερ Λίγκα μιας και δεν μπήκε κανένας όρος.

Την Δευτέρα αναμένεται να επισημοποιηθεί το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Υπογράφει ο Φιόλουσον

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο ισλανδός αμυντικός, Γιον Φιόλουσον ο οποίος έπεισε τον Μανόλο Χιμένεθ με την παρουσία του στις προπονήσεις.

Ο παίκτης θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να μαζέψει τα πραγματά του και θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Την Δευτέρα αναμένεται ο Μίτσελ

Σε θετικό δρόμο είναι και η υπόθεση του Ισπανού, καθώς από την ΑΕΚ εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι την Δευτέρα θα έρθει ο παίκτης και θα τελειώσει οριστικά το θρίλερ με την απόκτηση του.

Πλησιάζει σε Βέλλιο η ΑΕΚ!

Αποκλειστικό NewsIt: Όσα δεν είπε ο Ντέμης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε