Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελληνιάδης: Έκανα μεγάλη βλακεία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Σταύρος Ελληνιάδης για το μήνυμα που έστειλε στους διαιτητές του αγώνα της Εθνικής με τα Σκόπια για το Ευρωμπάσκετ.

Ο τιμ μάνατζερ του Αμαρουσίου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και είπε μεταξύ άλλων:
 
Κύριε Ελληνιάδη, είστε τελικά συνένοχος ή βλάξ;
Πώς είπατε;
 
Εάν αυτό που κάνατε έγινε κατόπιν εντολής άλλων, είστε συνένοχος αυτών. Εάν δράσατε αυτοβούλως είστε βλαξ. Χρειάζεται να μας το διευκρινίσετε εσείς.
Τότε ναι, βλαξ. Δεν πήρα καμία εντολή από κανέναν. Λάθος προσωπικό μου ήταν και απ’ ότι φαίνεται θα το πληρώσω, και μάλιστα πολύ ακριβά. Αυτό είναι όμως το σωστό, τα λάθη να πληρώνονται.
 
Ποιο ήταν το κίνητρό σας;
Ξέρω από παλιά τους περισσότερους διαιτητές και έχω το θάρρος της γνωριμίας. Μόλις είδα τους Σκοπιανούς φιλάθλους να φτύνουν και να βρίζουν και να κάνουν και να ράνουν, θεώρησα σωστό να επιστήσω την προσοχή στους διαιτητές σε τυχόν προβοκάτσιες.
 
Τι ακριβώς έλεγε το μήνυμα που στείλατε;
Αυτό που σας είπα. Να έχουν το νου τους γιατί οι άλλοι προβοκάρουν. Και τους ευχήθηκα καλή τύχη. Τέλος. Όπως θα θυμάστε, χάσαμε. Και ήταν πολύ καλή η διαιτησία.
 
Σας είχε διαπιστεύσει όμως η Ελληνική Ομοσπονδία με τίτλο Assistant Team Manager.
Αυτό ήταν το λάθος που έδωσε δικαιώματα. Θα πρέπει όμως να καταλάβει ο κόσμος ότι ήταν μια σύμπτωση. Ρώτησα αν μπορούν να μου βγάλουν μια διαπίστευση ώστε να δω τους αγώνες χωρίς να ψάχνω για εισητήρια. Το έκαναν ευχαρίστως. Είναι κάτι συνηθισμένο. Δεν ήμουν όμως μέλος της αποστολής ούτε δηλώθηκα ποτέ στη FIBA.
 
Όλα αυτά συνέβησαν χωρίς λόγο και αιτία;
Νομίζω ότι εντάσσονται στην έχθρα ανάμεσα στον Βασιλακόπουλο και τα νέα αφεντικά της FIBA Europe. Έψαχναν να βρουν πάτημα για να εκδικηθούν και το βρήκαν.
 
Δεν υπήρχε όμως λόγος να δώσουμε δικαίωμα.
Αυτό είναι αλήθεια. Σας είπα ότι έκανα μια μεγάλη βλακεία.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε