Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελληνικό ποδόσφαιρο σε…κρίση – 8 ομάδες δεν πήραν άδεια

Ελληνικό ποδόσφαιρο σε…κρίση – 8 ομάδες δεν πήραν άδεια
Περισσότερες είναι τελικά οι ομάδες που δεν πήραν άδεια, σε πρώτο βαθμό, από την ΕΠΟ σε σχέση με αυτές που πήραν. Σε περίπτωση που οι ομάδες δεν καταφέρουν να αδειοδοτηθούν θα παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα αλλά δεν θα μπορούν να κάνουν μετεγγραφές ή να ανανεώσουν τα συμβόλαια παικτών οι οποίοι θα είναι πάνω από 21 ετών.

Στις πέντε ομάδες που δεν πήραν τη Δευτέρα άδεια και αυτές είναι οι Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Κέρκυρα, προστέθηκαν άλλες τρεις. Ο λόγος για τον Άρη, τον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν έπεισαν τη πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.

 
Ο Άρης αντιμετωπίζει πρόβλημα λόγω των προσφυγών των Φατί και Ντίκο, στον ΟΦΗ υπάρχουν οφειλές προς τους Βλόνταρτσικ και Σίμιτς, ενώ και ο ΠΑΣ χρωστάει σε Ντεμόλ και Κεϊτά. Την Τρίτη πάντως οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη απέσυραν τις πρόσφυγές τους για να διευκολύνουν την ομάδα, έχοντας τη διαβεβαίωση ότι θα πάρουν τα χρήματα τους.
 
Οι 8 ομάδες έχουν την τελευταία τους ευκαιρία στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ και εκεί θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν έναν πλήρη φάκελο ώστε να πάρουν την άδεια. Σε αντίθεση με τα όσα έγιναν πέρυσι, αν κάποια ομάδα δεν καταφέρει να αδειοδοτηθεί τότε θα παραμείνει μεν στη Σούπερ Λίγκα αλλά θα αναγκαστεί να αγωνιστεί με ποδοσφαιριστές έως 21 ετών.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε