Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ελπίζει για πλέι οφ ο Ατρόμητος! Κινδυνεύει η Ξάνθη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

“Δύο στα δύο” για τον Ατρόμητο στη Superleague με τον Σα Πίντο στον πάγκο και οι «κυανόλευκοι» επανέρχονται στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι-οφ. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν της Ξάνθης με 2-1 και μείωσαν στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά από τους «ακρίτες», που προς το παρόν κρατούν την προνομιούχο πέμπτη θέση.

Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό ποιοτικά στο πρώτο μέρος, με τον Ατρόμητο να έχει τον έλεγχο του αγώνα, αλλά να αδυνατεί να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ. Από την πλευρά της, η Ξάνθη προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, έχοντας; για καλύτερη στιγμή αυτή στο 40′. Ο Ντάουντα έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά και έστρωσε την μπάλα στον Πλατέλλα την κατάλληλη στιγμή και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πλάσαρε ωραία από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ζίβκοβιτς

Οι Περιστεριώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία που ήρθε στο 42′ (!). Ο Ντάουντα έστρωσε την μπάλα στον Πλατέλλα και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πλάσαρε ωραία από το ύψος του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ζίβκοβιτς.

Η επανάληψη όμως ξεκίνησε με τους Ακρίτες να φτάνουν στην ισοφάριση. Στο 55′ ο Γκορμπούνοφ έκανε δυναμική έξοδο στον Λάζιτς -που προσπάθησε να πάρει κεφαλιά- και βρήκε λίγο τον αντίπαλό του. Ο Παπαπέτρου έδειξε το πέναλτι και ο Γιουνές έκανε στο 57′ το 1-1.

Το παιχνίδι είχε αρκετά νεύρα στη συνέχεια, με τους Περιστεριώτες όμως να φτάνουν στο γκολ της νίκης λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού και μάλιστα με εκπληκτικό τρόπο. Στο 85′ ο Τόνσο βρέθηκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το τελικό 2-1.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε