Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Έμεινε ζωντανή. Λάρισα-Εργοτέλης:1-0

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Πολύ σημαντική νίκη, που της δίνει “παράταση ζωής” για να συνεχίσει να ελπίζει για παραμονή, πήρε η Λάρισα σε βάρος του Εργοτέλη, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. 

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ρομέου, στο 12ο λεπτό, έπειτα από μια εξαιρετική ατομική ενέργεια. Η ΑΕΛ κυριάρχησε στο “Αλκαζάρ”, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, δεν έλειψαν οι ευκαιρίες για τους “βυσσινί”, με τους Ζέσους στο 48’, Μετίν στο 52’ και Μπλάζεκ στο 76’, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο γκολ.

Οι τρείς βαθμοί της νίκης είναι υπερπολύτιμοι για τη Λάρισα, η οποία απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις:

Λάρισα: Σεμπάστιαν Βιέρα, Στέλιος Βενετίδης, Χουάν Βελάσκο, Ντα Σίλβα Ζέσους (85′ Ναΐμ Ααράμπ), Νίκος Νταμπίζας, Παναγιώτης Κατσιαρός (57′ Σαλίμ Τουάμα), Χρήστος Μελίσσης, Περέιρα Ρομέου, Τουμέρ Μετίν (71′ Σάντερ Πούρι ), Ηλίας Κυριακίδης, Γιαν Μπλάζεκ


Εργοτέλης:
Σήφης Δασκαλάκης, Δημήτριος Γελαδάρης , Μάριο Χίμπλινγκερ, Παναγιώτης Κορδονούρης (73′ Νίκος Καρέλης), Γκεόργκι Σασιασβίλι, Μανώλης Ρουμπάκης, Σωτήρης Μπαλάφας, Μπέτο (82′ Χρήστος Χρυσοφάκης), Μιχάλης Φραγκουλάκης (65′ Σέρχιο Λεάλ), Μάριο Μπουντιμίρ, Δημήτρης Ορφανός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε