Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

“Εμείς… η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Μανόλο Χιμένεθ εξήγησε στους συμπατριώτες του πως η ΑΕΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από την Ρεάλ και την Μπάρτσελόνα της Ελλάδας. Τζιμπούρ: “Απάντησα στον Μπουμσόνγκ”.

Τζιμπούρ: Απάντησα στον Μπουμσόνγκ

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του και άφησε αιχμές για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ:
 
“Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι βάσει μπάτζετ οι δύο μεγάλοι. Όσον αφορά την ιστορία, η ΑΕΚ είναι τρίτη δύναμη, αλλά έχει να πάρει τίτλο από το 2002. Είχε οικονομικά προβλήματα και προσπαθεί να ανακάμψει. Γι ‘αυτό με προσέλαβε, για να ξεκινήσω μια τέτοια προσπάθεια από τη βάση, από το φυτώριο. λέποντας τη δυναμική αυτών των δύο ομάδων και τη δυνατότητα να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, φαντάζει δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά εμείς με ταπεινότητα, δουλειά και αφιερώνοντας πολύ χρόνο σε παίκτες που δεν είναι στην ελίτ του διεθνούς ποδοσφαίρου, που δεν είναι πολύ γνωστοί, και βγάζοντας ποδοσφαιριστές από τις υποδομές, θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα προσπαθήσουμε να τους αιφνιδιάσουμε και να κάνουμε την έκπληξη. Είναι σαν να προσπαθεί κάποιος στην Ισπανία να αιφνιδιάσει τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.
 
Τα παιδιά βρέθηκαν σε μια δύσκολη μετάβαση. Είναι σε τρεις διοργανώσεις κι έκαναν λίγο περίεργη προετοιμασία, γιατί ο προηγούμενος προπονητής δεν είχε την εμπιστοσύνη της ομάδας, το προηγούμενο τεχνικό τιμ δεν δούλευε με φυσιολογικό ρυθμό. Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα δεν έχει κάνει προετοιμασία για να παίζει σε τρεις διοργανώσεις κι αυτό το πληρώνει. Ήρθαμε και βρήκαμε ένα ρόστερ με έξι τραυματίες. Με την Άντερλεχτ και τον Άρη τραυματίστηκαν τρεις ποδοσφαιριστές. Όταν απαιτείς την απόλυτη ένταση, το πληρώνουν οι παίκτες. Αυτό είναι το πρόβλημα, όπως και το να παίζουμε δύο αγώνες την εβδομάδα, τρεις αγώνες σε οκτώ μέρες και να μην έχεις ένα μεγάλο ρόστερ”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε