Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Έμφραγμα” στο 93΄!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Ο Άρης πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με τον Σανκαρέ αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει και την πρώτη του νίκη, καθώς ο Εργοτέλης, που έπαιζε με παίκτη λιγότερο ισοφάρισε στις καθυστερήσεις.

To LIVE του αγώνα

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή στο Παγκρήτιο Εργοτέλης και Άρης πάλεψαν για τη νίκη που θα έφτιαχνε το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά από το κακό ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει και οι δύο.
 
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου και τον Πίρσον να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ στο 28΄. Τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη μιμήθηκε ο Βελλίδης όταν οχτώ λεπτά αργότερα ενήργησε με τον ίδιο τρόπο στην εκτέλεση του Ρομάνο. Οι Θεσσαλονικείς επιβραβεύθηκαν για την πρωτοβουλία των κινήσεων στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Σανκαρέ μετά το φάουλ του Μίσελ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.
 
Ο Άρης μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο ημίχρονο φτάνοντας κοντά και σε δεύτερο τέρμα με την κεφαλιά του Ντίκο στο 55΄να φεύγει μόλις άουτ. Ο Εργοτέλης απάντησε με τον Κατσικοκέρη στο 77′ αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν ο Βίσιο πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 
Η εξέλιξη αυτή όμως μάλλον θετικά λειτούργησε για τους γηπεδούχους οι οποίοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με την κεφαλιά του Μπούντιμιρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
 
Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Βίσιο, Ρομάνο, Τζούνιορ, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Σαρρής (54’ Λεάλ), Γιοβάνοιβιτς, Φραγκουλάκης (73’ Κατσικοκέρης), Μπουντιμίρ, Κουτσιανικούλης (54’ Μπέτο).

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντίκο, Παπαστεριανός, Σανκαρέ, Μίσελ, Φατί, Καπετάνος, Ουμπίντες, Ακόστα (52’ Ιάκομπ), Καζναφέρης (59’ Νέτο), Πρίττας

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε