Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Έμφραγμα” στο Καυτανζόγλειο – Στο 90΄ πήρε τον βαθμό ο Πανσερραϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ηρακλής ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει τη νίκη, αλλά ο Παπάζογλου στην τελευταία φάση του αγώνα “πάγωσε” το Καυτανζόγλειο χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στον Πανσερραϊκό.

Ο Γηραιός άνοιξε νωρίς το σκορ, μόλις στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Ράντμαν, με τον Σολτάνι να σημαδεύει σωστά και να βάζει “φωτιά” στο Καυτανζόγλειο.

Από εκεί και μετά το ματς δεν είχε ρυθμό. Ο Ηρακλής φαινόταν ικανοποιημένος με το υπέρ του 1-0, ο Πανσερραϊκός ήθελε αλλά δεν μπορούσε και όλα έδειχναν ότι τα πράγματα θα τελείωναν έτσι.

Ο Παπάζογλου όμως είχε διαφορετική άποψη αφού στην τελευταία φάση του αγώνα, με κοντινό σουτ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ελευθερόπουλου, χάρισε τον βαθμό στον Πανσερραϊκό.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ισοπαλία για τον Ηρακλή και ο πρώτος βαθμός που πήρε μακριά από το γήπεδο του ο Πανσερραϊκός.

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Αραμπατζής, Κανακούδης, Κάρλος, Ντάνι, Σίσιτς (65′ Στσοτ), Σολτάνι, Μάρα (71′ Κομπαγιάσι), Ιάκομπ.

Πανσερραϊκός: Ράντμαν, Άμο, Κάστρο, Μπέλιτς, Παντελιάδης (83′ Ντιόγκο), Νταλέ, Μαβένε, Παπάζογλου, Σουμπίνιο, Λεοζίνιο, Αμπουμπακάρι (46′ Ανάκογλου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε