Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Έμπεν και επίσημα

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αντικατάσταση του γυμναστή Αντωνή Κέζου με τον Λόρενς Έμπεν, ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Παιανία.

Το πρόβλημα της φυσικής κατάστασης αποτελεί προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό. Ο Αντώνης Κέζος που ήρθε το καλοκαίρι είναι η αιτία, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, που οι “πράσινοι” δεν τρέχουν όπως πέρυσι. Γι΄αυτό το λόγο η διοίκηση Πατέρα αποφάσισε την επιστροφή του Λόρενς Έμπεν, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα την Κυριακή και έπιασε ήδη δουλειά.
 
Ο νέος γυμναστής του “τριφυλλιού” θα έχει συνάντηση με το Νίκο Νιόπλια για να συζητηθεί το πρόβλημα και στη συνέχεια θα αποφασιστεί ο νέος τρόπος δουλειάς στις προπονήσεις.

Στη σημερινή προπόνηση όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα, έκαναν αποθεραπεία.Οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης υπό τις οδηγίες του Λώρενς Έμπεν. Οι Σεϊταρίδης και Χριστοδουλόπουλος προπονήθηκαν ατομικά, ενώ ο Πετρόπουλος έκανε θεραπεία.
 

Σε θεραπεία υποβλήθηκε και ο Σισέ, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Οι Γκοβού και Γκαρσία απούσιαζαν από τη σημερινή προπόνηση με άδεια για προσωπικούς λόγους.
 
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
“Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Αντώνη Κέζο, ο οποίος σήμερα το πρωί πραγματοποίησε συνάντηση ενημέρωσης με τον κ. Λόρενς Έμπεν που αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης. Ευχαριστούμε τον κ. Κέζο για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε